Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στη ΝΕΤ και στον Προκόπη βρήκατε να την πέσετε ρε παιδιά; !!!


Η ευκολία με την οποία η ομάδα των διαμαρτυρομένων φοιτητών εισόρμησε χθες βράδυ στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, δείχνει από μόνη της κάποια πράγματα. Δείχνει κατ' αρχήν ότι εκεί πέρα δεν υπάρχουν οι φουσκωτοί  "κέρβεροι" των ιδιωτικών καναλιών που δεν σ' αφήνουν να προσεγγίσεις ούτε τους προθαλάμους! Και αυτό πάλι με τη σειρά του σηματοδοτεί μια κατάσταση κάποιας ελευθερίας κινήσεων που μειώνει κάπως τον επαναστατικό χαρακτήρα της κίνησης των παιδιών: οι εύκολοι στόχοι, καμιά φορά, γυρίζουν μπούμερανγκ προς τους επιτιθέμενους.
Όσον αφορά τώρα επί της ουσίας: εγώ πιστεύω -με τη λογική του "μη χείρον βέλτιστον"- ότι τα δελτία ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης μπορεί να μην είναι και ό,τι το δημοκρατικότερο, βρίσκονται όμως μακράν από την ύπουλη διαστρέβλωση της αλήθειας των ιδιωτικών καναλιών!
Ο δε παρουσιαστής του συγκεκριμένου δελτίου κ. Προκόπης Δούκας εκτός από εκλεκτός συναδελφός μας (http://prokopisdoukas.blogspot.com/) όπου δείχνει ότι είναι ένας πολιτισμένος και ανήσυχος άνθρωπος με έντονο κοινωνικό προβληματισμό, είναι ένας ήρεμος και ευγενής  επαγγελματίας με πολλή σοβαρότητα στη δουλειά του. 

6 σχόλια:

Prokopis Doukas είπε...

Χαχα... Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Ναβαρίνο, για τα καλά σου λόγια. όχι, δεν την έπεσαν σε μένα, νομίζω ήταν απολύτως αδιάφορο ποιός ήταν παρουσιαστής.

Για όποιον θέλει να διαβάσει την περιγραφή μου:

Τα σιδερόφρακτα στούντιο
http://prokopisdoukas.blogspot.com/2011/09/blog-post_27.html

Sarantis Koronakos είπε...

Προσυπογράφω την ανάρτηση και το σχόλιο.

navarino-s είπε...

@Prokopis Doukas
Τη διάβασα και επαυξάνει την άποψη μου.
Να είσαι πάντα καλά!

navarino-s είπε...

@Sarantis Koronakos
Ευχαριστώ Σαράντη μου να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα Ναυαρίνο μας :-))))

navarino-s είπε...

@irinivergopoulou
Καλημέρα και καλή βδομάδα Ειρήνη μου σ' ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!