Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Βίκυ Φλέσσα: Ένα παράθυρο στο φως!!!

.


Θεωρώ ότι η εκπομπή "Στα Άκρα" της κρατικής τηλεόρασης, αποτελεί μια όαση μέσα στο ερημικό τοπίο της μικρής οθόνης. Στριμωγμένη εκεί στη μεταμεσονύκτια ζώνη της Παρασκευής και με επανάληψη την ίδια ώρα του Σαββάτου, κρατάει πάντα μια ποιότητα και βλέποντας την κάθε φορά έχεις κάτι να κερδίσεις! Τούτο πιστεύω έχει να κάνει με τους πολύ ενδιαφέροντες και έξω από τα τηλεοπτικά πεπατημένα καλεσμένους, καθώς και με την καταρτισμένη και διαβασμένη πάντα οικοδέσποινα. Η κυρία Φλέσσα, απλά, είναι ενα καλλιεργημένος άνθρωπος.
Οι μετρήσεις βέβαια της AGB θα την έχουνε πιστεύω θαμμένη. Και αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει μόνο με την ώρα της προβολής αλλά και με το εκπαιδευμένο από τα κανάλια κοινό για τα εύπεπτα και τις ευκολίες. Δεν γνωρίζω μάλιστα μήπως είναι αυτός ο λόγος που δεν έχει γυριστεί ακόμη καινούργια εκπομπή και παίζονται οι περισυνές σε επαναλήψεις. Φοβάμαι ότι ο και καλά αμειβόμενος πρόεδρος της ΕΡΤ που μέτραγε μόνο γιουροβίζια και τέτοια, δεν είχε κατά νου να εγκρίνει νέα γυρίσματα. Και αυτοί οι φόβοι μου είναι που με οδηγούν στη σημερινή ανάρτηση. Γιατί θα είναι κρίμας και άδικο να έρθει τώρα η νέα Διοίκηση και στα πλαίσια των περιστολών και της λιτότητας, να σταματήσει τη συνέχιση αυτής της μοναδικής εκπομπής.

23 σχόλια:

cynical είπε...

navarino καλησπερα,

Εχει παντα καλους καλεσμενους και ενδιαφεροντα θεματα, αλλα
πολλες φορες θελω να τη ....χαστουκισω για δυο κυριως λογους,
1. μιλαει συνεχεια και δεν αφηνει τον συνομιλητη της να αναπτυξει με ηρεμια τη σκεψη του και

2. ναρκισσεύεται θανάσιμα!

Ασε που ειχαν βγει και βρωμες για το ποσο χρεωνε καθε επεισόδιο!

Prokopis Doukas είπε...

Ο λόγος που δεν την βλέπεις, αγαπητέ Ναυαρίνο, είναι γιατί δεν έχουν υπογραφεί από τον απερχόμενο πρόεδρο οι συμβάσεις όλων των δημοσιογράφων, που δουλέυουν σε εκπομπές. Έτσι, ενώ άλλες κατάφεραν να αρχίσουν κουτσά-στραβά (με τους μόνιμους συνεργάτες), αρκετές άλλες δεν έχουν αρχίσει ακόμα...

Roadartist είπε...

H κα Φλέσσα είναι όντως πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Την παρακολουθώ, πανέξυπνη και διαβασμένη! Τώρα για το πόσο χρεώνει κάθε επεισόδιο, αυτό δε το ξέρω.., αλλά σίγουρα οι εκπομπές ξεχωρίζουν.

Tyler Durden είπε...

εγώ δεν γνωρίζω καν την κυρία, αλλά από όσα λες ναβαρίνο, μάλλον προορίζεται για περικοπές.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μιλάει πολύ... μα πάρα πολύ, θαρρείς και είναι εκείνη η προσκεκλημένη.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

navarino-s είπε...

@cynical καλησπέρα!
Σέβομαι την άποψη σου αλλά τα πράγματα είναι βλέπεις υποκειμενικά: αυτό που λές ότι δεν αφήνει το συνομιλητή εγώ το βλέπω ότι αυτό είναι που ανεβάζει το επίπεδο της συζήτησης θέτοντας του εύστοχα και καίρια ερωτήματα πάνω στο θέμα και είναι αυτό ακριβώς που κάνει γόνιμη τη συζήτηση.

navarino-s είπε...

@Prokopis Doukas
Φίλε Προκόπη ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση σου που είναι άκρως διαφωτιστική μιας και ξέρεις τα πράγματα από μέσα.

navarino-s είπε...

@Roadartist
Όπως βλέπεις από τα σχόλια οι γνώμες διίστανται και χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δικές μας συμπίπτουν.

navarino-s είπε...

@Tyler
Μα αυτό είναι που φοβάμαι μήπως βάλουνε χέρι και σε κάποιες εκπομπές με ποιότητα.

navarino-s είπε...

@Γλαρένια μου, δεν θα μαλώσουμε! όπως είπα και στη cynical σε αυτά τα πράγματα υπεισέρχεται έντονα το στοιχείο της υποκειμενικότητας.
Πολλά φιλιά!

ippoliti_ippoliti είπε...

Navarino καλησπέρα κι από μένα. Συμφωνώ απολύτως βρίσκω εξαιρετική την εκπομπή της, εξαιρετική την επιλογή προσώπων που κάνει.
Εχω ένσταση βέβαια στην ώρα παρουσίασης, αλλά τέλος πάντων.
Πιστεύω ότι ενώ προετοιμάζεται πολύ καλά για τον κάθε συνομιλητή της πάρα ταύτα μερικές φορές είναι περισσότερη παρεμβατική απ'όσον πρέπει. Βέβαια το θεωρώ πταίσμα ως αδίκημα αυτό μπροστά στα τόσα καλά της εκπομπής.
Καλό βράδυ

Θανάσης Καραμπότσος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μ είπε...

Έχει σχεδόν πάντα πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους. Μιλάει όντως πολύ, αλλά μερικές φορές το κάνει με τέτοιο ύφος που πέρα από τα υπόλοιπα προσφέρει και γέλιο! Όλα τα συνδυάζει!

καλημέρα :)

crispy είπε...

Θυμάμαι την έβλεπα παλιά σε μια απογευματινή εκπομπή που είχε -δεν θυμάμαι τίτλο. Είναι καλή , καλλιεργημένη και με γνώσεις αλλά θα συμφωνήσω με την cynical , παραναρκισσεύεται και μιλάει πολύ -αν κι εδώ που τα λέμε δεν είναι η μόνη!

navarino-s είπε...

@ippoliti καλησπέρα!
Χαίρομαι που συμπίπτουμε και σε αυτό, όσο για τα υπόλοιπα το βάζεις πολύ σωστά με το "πταίσμα"!

navarino-s είπε...

@ΘΑΝΑΣΗ Κ. Καλησπέρα! Πολύ ωραίο αυτό το "...ιέρεια της ελληνικής μεταμεσονύχτιας δημοσιογραφίας" ρε Θανάση!

navarino-s είπε...

@Μανος,
Γειά σου γιατρέ! Πως πάνε τα μαθήματα;
Πράγματι είναι ενδιαφέροντες οι καλεσμένοι και έξω από τα τετριμμένα.

navarino-s είπε...

@Crispy καλησπέρα!
Μήπως αυτός ο ναρκισσισμός που συμφωνείτε με τη cynical, λόγω ώρας της εκπομπής, επιτρέπεται;

Γκιωνης είπε...

. Ο ναρκισσισμός της είναι τόσος που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω καμία εκπομπή ! Είναι σαν να μην βλέπει την ώρα να κλείσει η εκπομπή για να την δεί στο βίντεο και να θαυμάζει τον εαυτό της, ή να πάει με τον καλεσμένο της στο κρεββάτι !
. Δεν έχει σατιριστεί άδικα από το "ΟΛΑ" τού Αναστασιάδη γα το τρόπο που κοιτάζει ξελιγωμένα πότε τον καλεσμένο της και πότε τον φακό.
. Και είναι κρίμα γιατί η επιλογή τών καλεσμένων είναι εξαιρετική, και θα μπορούσε να είναι μία από τις ελάχιστες σοβαρές εκπομπές σήμερα...

navarino-s είπε...

@Γκιώνη μου καλως ήρθες και σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, με το οποίο ενώ εκφέρεις άψογα και πολύ γλαφυρά την άποψη σου για το θέμα, αμέσως μετά την υπονομεύεις επικαλούμενος γνωστό γουρούνι της τηλεόρασης!

Γκιωνης είπε...

. Γειά σας πάλι..
. Έχω μάλλον ίδια ή έστω αντίστοιχη εικόνα για το γνωστό γουρούνι όπως και για πολλά άλλα γουρούνια τής οθόνης ( κα πολύ μού άρεσε η ευθύτητα και η αμεσότητα τού χαρακτηρισμού σου αυτού ).
. Αλλά και αυτό, με τα μικρά γουρουνίσια ματάκια του είδε αυτόν τον ανυπόφορο υπερχειλίζοντα ναρκισσισμό της και τούς απαράδεκτους ακκισμούς με οποιονδήποτε καλεσμένο της !

. Δεν μπορεί να γλυκοκοιτάς, να κάνεις "ματάκια" σαν παιδούλα, να μιλάς αντί τής κανονικής φωνής σου με την "σέξυ" βαθειά-για-ειδικές-περιπτώσεις φωνή σου, και να ανεμίζεις με κάθε αφορμή τα μαλλιά σου για να γυαλίζουν στα φώτα, όταν απέναντί σου έχεις τον Ράμφο, ή έστω το Μπαμπινιώτη, λές και έχεις τον Νινιό, τον Μπαρδέμ ή τον ...Γκλέτσο !

. ά, και η επίκληση τού τελευταίου, ελπίζω να μην υπονομεύει την γλαφυρότητα τών προηγούμενων προτάσεων, ή την ορθότητα τών επιχειρημάτων... ( αστειεύομαι φυσικά, σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις....).

navarino-s είπε...

@Γκιώνη μου, γειά σου και πάλι!
Τι λες παιδί μου που θα σε παρεξηγήσω! Ίσα-ίσα που τα κείμενα σου είναι απόλαυση -ασκήσεις γραφής, λίγο ως πολύ, κάνουμε όλοι εδώ- και πάντα ευπρόσδεκτα! Οι διαφωνίες δίνουν και νόημα στη ζωή μας! Αυτό το "Pάμφος-Μπαμπινιώτης vs Μπαρδέμ-Γκλέτσος" πολύ μου άρεσε! Άσε από ό,τι είδα που έχεις ένα πολύ δυνατό μπλογκ και θα τα λέμε από εδώ και πέρα.
Να είσαι καλά!

Βρομιστεράκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.