Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!


Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη: εμπέδωση ισχυρού κλίματος εμπιστοσύνης στην ελληνική κοινωνία και ανάκαμψη του φρονήματος του λαού από αυτή την πρωτοφανή εργατικότητα των υπουργών μας (όλα τα ρεπορτάζ απόψε των ξένων καναλιών μιλάνε για τα πολλά χαρούμενα πρόσωπα και τα αισιόδοξα βλέμματα που διακρίνουν πλέον οι ξένοι παρατηρητές στην Ελλάδα), αποφασίστηκε από τον κ. Πρωθυπουργό όπως η διαδικασία αυτή γίνει πλέον θεσμός και οι περισσότερες μελλοντικές συνεδριάσεις του κορυφαίου αυτού οργάνου της κυβέρνησης θα λαμβάνουν χώρα στην επαρχία.
Κάποιες μάλιστα από αυτές θα είναι πιο country και πιο extreme για να έχουν ακόμη μεγαλύτερη επίδραση στον κοσμάκη. Έτσι η επόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ορίστηκε για τις 10 Οκτώβρη αποφασίστηκε να γίνει στο Φαράγγι του Βίκου. Επιφορτίστηκε μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλος όπως εντοπίσει τον κατάλληλο χώρο, πετώντας με Σούπερ Πούμα πάνω από το γραφικό μας αυτό κομμάτι Νατούρα. Οι εισηγητές αυτής της ιδέας πιστεύουν ότι τη συγκεκριμένη εποχή με το χρυσαφί χρώμα που θα έχουν τα φύλλα των δέντρων και των πλατάνων και δίπλα στα ορμητικά νερά με τα laptop τους πάνω στις κροκάλες, και ενδεδυμένοι οι υπουργοί με γιλέκα καγιάκ θα εκπέμψουν και ένα επί πλέον μήνυμα για την ανάκαμψη του χειμαζόμενου τουρισμού μας. Κάτι που σκέφτονται για την περίοδο της βαρυχειμωνιάς και για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, μόνο που εδώ ακουστήκανε κάποιες ενστάσεις εκ μέρους των οικονομικών υπουργών, μήπως και η αμφιβολία που υποβόσκει στα νούμερα των πηγαδιών, δημιουργήσει αρνητικούς συνειρμούς στο λαό που θα παραπέμπουν στην αβεβαιότητα των κρατικών εσόδων για τα οποία τόσο πολύ κόπτονται οι υπηρεσίες τους. Πάντως, από έγκυρες πηγές πληροφορηθήκαμε ότι για παρόμοιους λόγους κακών συνηχήσεων, απορρίφτηκαν από τις προταθείσες τοποθεσίες: Το Καμμένο Δάσος της Μυτιλήνης και το Γαϊδουρονήσι!

12 σχόλια:

ellinaki είπε...

Ο Πάγκαλος σε super puma; Θα σηκωθεί;
Και πες ότι σηκώνεται, στο φαράγγι θα χωρέσει; Έχω ακούσει ότι στενεύει αρκετά σε κάποια σημεία.

ippoliti_ippoliti είπε...

Aντε μέχρι το Σαρωνικό να φτάσει ο μάγκας ο Αντιπρόεδρος. Παραπάνω ή παρακάτω δεν τον βλέπω.
ΥΓ.Καλέ μου Ναβαρίνο καμμία σου ανάρτηση δεν έχασα.
Καλό βράδυ

Prokopis Doukas είπε...

lol Καλό φθινόπωρο!

Τσαλαπετεινός είπε...

Εξαιρετικές οι προτάσεις για τα προσεχή υπουργικά συμβούλια!!!

Αν δεν αποφύγουμε τελικά την χρεωκοπία ιδανικό σημείο για την ανακοίνωσή της είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο με δεύτερη επιλογή τον Ζάλογγο.

Το Γαϊδουρονήσι πάντως καλό είναι να το ξανασκεφτούνε μια που λέγεται και Χρυσή. (γι αυτό νοτίως της Ιεράπετρας δε λέμε;)

navarino-s είπε...

@ellinaki
χα!χα!χα!χα!...δύο εύλογες απορίες που είναι αδύνατον να απαντηθούν!

navarino-s είπε...

@Ippoliti μου γειά σου και εσύ βάζεις δύσκολα και μάλλον θα το ξανασκεφτούν!!!!!

ΥΓ: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά!

navarino-s είπε...

@Prokopis Doukas
Ευχαριστώ! Καλό φθινόπωρο και δημιουργικό!

navarino-s είπε...

@Τσαλαπετεινός
Αλλά και οι δικές σου για Ζάκυνθο και Ζάλογγο; Μόνο την Αραπίτσα της Νάουσας θα πρόσθετα εγώ αλλά είναι μόνο για τις γυναίκες!
Ναι αυτό νοτίως της Ιεράπετρας και μάλλον θα ξανακοιταχτεί ως ...Χρυσή με τους παρεπόμενους συνειρμούς!

Penelope είπε...

Μου άρεσετε γιατί κάνατε την υπόσχεση για σκέψη, πράξη αγαπητέ μου Νavarino-s.
Να δούμε τα πράγματα που μας συμβαίνουν με χιούμορ εννοώ!

Στο φαράγγ (απο την τελευταία μου εκεί επίσκεψη) έχει όντως εκπληκτικό πλάτωμα ότι πρέπει για το οβάλ γραφείο!! Αν και φοβάμαι πως το χάος της χάραδρας θα τους τρομάξει τους υπουργούς και τους παρακαθήμενούς τους... Μιλάμε για πολύ βάααααθος
Καλήμερες.

navarino-s είπε...

@Penelope
Σε άκουσα αφού στα σοβαρά δεν βγαίνει, έχει πολύ...βάαααθος όπως λες!
Πολλούς χαιρετισμούς από την πατρίδα που μοσχοβολάει το χώμα από τα πρωτοβρόχια!

Penelope είπε...

Να σαι καλά εκεί στα πάτρια αγαπητέ μου.
Για μένα φέτος ταξίδι δεν είχε εκεί. Ίσως γιατί οι άνθρωποι που συναντούσα και αγαπούσα λιγόστεψαν απελπιστικά πολύ... Είναι μέσα μου ένα αίσθημα, πως δεν θέλω να φτάσω μέχρι την αμμουδιά του Κάστρου της Μεθώνης. Δεν θέλω κάτσω κάτω απο τα πλατάνια της πλατείας για καφέ. Δεν θέλω να ανέβω τα καλτερίμια προς το σπίτι των παιδικών μου χρόνων.
Είναι γιατί οι άνθρωποί που μοιραζόμουν τις μυρωδιές και τις εικονες της πατρίδας... δεν είναι πια εδώ και εκεί.
Να ΄σαι καλά.

navarino-s είπε...

@Penelope
Σε καταλαβαίνω και σε κατανοώ απόλυτα, να είσαι καλά!