Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αν δεν τον έλεγε και...Ευαγγελάτο!!!


Ο Αλέξης Παπαχελάς μπορεί να είχε από μικρός κάποιο πάθος με την Αρχαιολογία και δη με τον κλάδο της Προϊστορίας αυτής, αλλά λόγω του ότι ο πατέρας του ήταν αρχισυντάκτης στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έστρεψαν και το παιδί στη δημοσιογραφία παρά τη θέληση του, με αποτέλεσμα να υφίστανται οι τηλεθεατές αυτό το παλιό του πάθος μέσα από την εκπομπή του στο σταθμό Σκάϊ. 
Γιατί επιμένει να βγάζει και να ξαναβγάζει στις εκπομπές του το τελευταίο απομεινάρι της προϊστορικής περιόδου της πολιτικής μας ζωής τον και Επίτιμο αποκαλούμενο, βαλσαμωμένο κ. Μητσοτάκη!
Ο οποίος ψες βράδυ μας είπε ότι πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να μη διαμαρτυρόμαστε και κάλεσε τις εφημερίδες και τα κανάλια να μην αποκαλούν λιτότητα την παρούσα φάση της οικονομικής μας ζωής γιατί υπάρχουν και χειρότερα, σκεπτόμενος φαίνεται στο βάθος του μυαλού του ότι επί Πλαστήρα το μεροκάματο είχε 20 δραχμές και αναγοντάς το σε Ευρώ βγαίνει στο 0,06 αυτού. Οπότε του φαίνεται για εκατομμυριούχος αυτός που παίρνει σήμερα 15 Ευρώ!
Μόνο που το παιχνίδι αυτό του Παπαχελά με τους ...βόλους του πρέπει να έφτασε πλέον στο τέλος του καθ' ότι στη χθεσινή εκπομπή ο Επίτιμος τον προσφωνούσε διαρκώς ...κ. Ευαγγελάτο!!!!! Χωρίς βέβαια να τον διορθώνει ο οικοδεσπότης γιατί αυτό θα έδινε περαιτέρω έμφαση στο ενοχλητικό γι' αυτόνε φαινόμενο! Το μόνο σίγουρο μετά από αυτό είναι: ότι δεν θα τον ξανακαλέσει!

4 σχόλια:

Mary Ka είπε...

Κρίμα στους Φακέλους, παλιούς και νέους γιατί παλιά ήταν καλή εκπομπή, ενώ τώρα αναλώνεται σε συζητήσεις με υπεργήρους πολιτικούς των οποίων η γραφικότητα είναι παροιμιώδης.

navarino-s είπε...

@Mary Ka
Υπέργηρους με απόψεις που αρέσουν στον οικοδεσπότη γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι υπέργηροι που κάνουν ...τζιζ!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα Ναυαρίνο, καλό σΚ ;-)))))



( αν είχες προφίλ στο φέησμπουκ θα τα λέγαμε πιο άμεσα και πιο συχνά και θα αναδημοσίευα τις αναρτήσεις σου στο προφιλ μου, που έχω πολύν κόσμο...γιατί δεν φτιάχνεις ένα προφιλ, με περιορισμένο και επιλεγμένο αριθμό φίλων, για να σε έχουμε και εκεί;)

navarino-s είπε...

@irinivergopoulou
Είχα ρε συ Ειρήνη προφίλ και το έσβησα για πολλούς και διάφορους λόγους. Ευχαριστώ πάντως για την καλή σου πρόθεση.