Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος και κάποιες αδιανόητες κουταμάρες!!!


Βγήκε λοιπόν χτες στην Καθημερινή ο κ. τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας και σοβαρά-σοβαρά δήλωσε ότι δεν χρειάζεται η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία με νέες εκλογές και ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία του Πασόκ μέχρι το φθινόπωρο του 2013. Δηλαδή με απλά λόγια η κυβέρνηση της πιο άγριας λιτότητας που με τα δρεπανηφόρα άρματα να θερίζουν όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, να συνεχίσει το έργο της στηριζόμενη πάνω σε μια επίπλαστη πλειοψηφία της σημερινής Βουλής που ως προϊόν απάτης μας προέκυψε με το "λεφτά υπάρχουν" του 2009!
Και θα μπορούσε κάποιος που διαφωνεί να πει ότι μια άποψη είναι αυτή, βρε παιδί μου, και να την παρακάμψει. Το φοβερό όμως είναι ότι στα επιχειρήματα υπέρ της παραμονής του Παπαδήμου αναφέρει " τις γνωριμίες που έχει ο πρωθυπουργός στους ξένους οικονομικού κύκλους και που θα βοηθήσουν τη χώρα μας"!!!
Εδώ είναι που σε πιάνει η απογοήτευση και λες πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που ανάλωσε 60 χρόνια στην πολιτική και μάλιστα μέσα από σημαντικότατους υπουργικούς θώκους και το ύψιστο πολιτειακό αξίωμα να σκέφτεται με κουτοπονηρίστικες λογικές καφενείου λες και ότι έχουμε να κάνουμε με κράτημα τραπεζιού πρώτης θέσης στα μπουζούκια ή να μεταθέσουμε κανα γιό μας που υπηρετεί, στην Αθήνα! Εξήντα χρόνια ο άνθρωπος στην πολιτική και δεν κατάλαβε δεν διανοήθηκε ποτέ τους σκληρούς νόμους της διεθνούς αγοράς και ότι γύρω από αυτά τα πράγματα μαίνεται ένας ακήρυκτος πόλεμος άγριος και εξοντωτικός που δεν χαρίζεται σε κανέναν;

11 σχόλια:

lipiotis είπε...

Καλήμερα navarino
Ζούμε μια εποχή που θα αποκαλυφθούν και θα απογυμνωθούν τα πάντα,ελπίζω και τα βαθύτερα αίτια.
Οι μέτριοι που για 60 χρόνια πούλαγαν σοφιες και λύσεις
Οι δημοκράτες.που κόπτονταν για τη δημοκρατία συγκεκριμένων συμφερόντων.
Οι μόνιμα φοβικοί με το λαϊκό παράγοντα,που όσα χρόνια τον είχαν πελάτη,όλα ήταν καλά,κ εκλογές κ θεσμούς κτλ,τώρα πάμε για το μέλλον και βλέπουμε.
Τώρα το σύστημα τους χρειάζεται όλους,είναι η ώρα να εξαργυρώσουν το αλισβερίσι τους,να σπρώξουν το καρό,να μη μπορείς να σκεφτείς,ακόμα και λογικές καφενείου,από μεγαλοπαραγωντες,αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μη μπει ο κόσμος στο προσκήνιο.

Blackened είπε...

χαχα! μια η απάτη με τα λεφτά υπάρχουν και μια η απάτη με την κυβέρνηση σωτηρίας που θα κάνει εκλογές σε 2 μήνες, ήδη ανέβαλαν την ημερομηνία, τώρα κάνουν και δηλώσεις ότι δεν χρειάζονται εκλογές, σαν τον κουρέα που έχει αναρτήσει πινακίδα "αύριο κουρεύω δωρεάν", και οταν στο καθε αύριο που γίνεται σήμερα μαζεύονται ουρές απέξω τους δέιχνει την ταμπέλα και τους λέει "αύριο δωρεάν!" Διπλά κορόιδα πιαστήκαμε

navarino-s είπε...

@lipiotis
Γεια σου ρε Μιχάλη τα είπες όλα με το σχόλιο σου! Και η πρόταση σου: " θα αποκαλυφθούν και θα απογυμνωθούν τα πάντα.." πιστεύω ότι θα επαληθευτεί και θα είναι αυτό ένα από τα λίγα ωφέλη της κρίσης!

navarino-s είπε...

@Blackened
Μου άρεσε πολύ αυτό με τον κουρέα και το παιχνίδι: σήμερα-αύριο!!!!
Να είσαι καλά φίλε μου!

3-point είπε...

Καλησπέρα! Αυτή είναι η νέα μας σελίδα, ελπίζω να σας αρέσει και να μας επισκέπτεστε συχνά, όπως εμείς εσάς! 3-point-magazine.blogspot.com

navarino-s είπε...

@3-point
'Ερχομαιαιαιαιαια!

Penelope είπε...

Αγαπητέ μου Navarino δίκιο έχεις...60 χρόνια, αλλά δεν νομίζω πως έκανε και καμμιά ιδιαίτερη εξάσκηση πολιτικής αυτά τα 60 χρόνια ο κος Στεφανόπουλος. Καλά έκανε και αυτός ένα ακόμη κόμμα, για να μας βγάλει από το τέλμα και για να φύγει από τότε "μαντρί".
Ως Δορυφόρος κινούνταν πάντα...και ως δορυφόρος έγινε και πρόεδρος της Δημοκρατίας (που τον καθιέρωσε άλλωστε και στο ευρύ κοινό, για να χρησιμοποιήσω όρο του θεάματος!

navarino-s είπε...

@Penelope
Όπως έχεις και εσύ Πηνελόπη μου δίκιο και πολύ μου άρεσε το "που τον καθιέρωσε άλλωστε και στο ευρύ κοινό" κάτι που έγινε από τα μίντια και να μην το ψάξουμε πολύ το πράγμα για την επι προεδρίας του αμαρτωλή διακυβέρνηση Σημίτη κλπ...κλπ...

ippoliti_ippoliti είπε...

Δεν ξέρω τι να πώ,Με άφησε κατάπληκτη αυτή η συνέντευξη.Παρότιδιαφωνώ πολιτικά με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν περίμενα ποτέ τέτοιου είδους συνέντευξη.
καλό βράδυ ναβαρίνε

navarino-s είπε...

@ippoliti μου όπως είπε και ο lipiotis τα πράγματα έχουν φτάσει στα όρια τους και τώρα φαίνονται όλοι. Ή για να προσθέσω και κάτι ποιητικό από τον Σαββόπουλο: "...ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις/ με ποιούς θα πας και ποιους θ' αφήσεις!..."
Την καλημέρα μου!

3-point είπε...

Ευχαριστούμε πολύ!!!