Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Άκης Τσοχατζόπουλος & Νορβηγός Μακελλάρης: η ίδια έλλειψη συστολής!!!













Μη σας ξενίζει ο συσχετισμός, είναι το στοιχείο του αίματος που κάνει τη μία περίπτωση πιο εκκωφαντική. Γιατί αν κοιτάξουμε τις πράξεις του Άκη υπό το πρίσμα των συνεπειών τους για την ελληνική κοινωνία: επελθούσα χρεοκοπία, απολύσεις, ανεργία και τα λοιπά, κρύβουν πολύ ανθρώπινο πόνο και συμφορά, μέχρι και πάμπολλες αυτοχειρίες μετράνε. Και το περίεργο είναι ότι όπως ο Νορβηγός δηλώνει ότι τα έκανε όλα για το καλό της πατρίδας του, το ίδιο επαναλάμβανε επί έξι ώρες χθες στον ανακριτή και ο Τσοχατζόπουλος. Στον ανακριτή που θα πρέπει να τύχει κάποιας ιδιαίτερης βράβευσης από την υπηρεσία του, καθώς επί έξι ολόκληρες ώρες ανέχθηκε έναν ηλικιωμένο μαλάκα που παρά μία ψήφο κόντεψε να γίνει πρωθυπουργός, να του επαναλαμβάνει τις ίδιες μπουρδολογίες ότι όλες τάχα μου οι συμπτώσεις ήτανε τυχαίες και ό,τι έπραξε το έπραξε για το καλό της πατρίδας. Και έχει από πάνω το θράσος να ζητάει μέσω των δικηγόρων του "ανθρώπινα δικαιώματα" όταν μόνο και μόνο λόγω ηλικίας πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά τα πράγματα σε άλλες εποχές εσήμαιναν έσχατη προδοσία, εσήμαιναν ... Γουδί!

6 σχόλια:

Roadartist είπε...

μπράβο, συνυπογράφω!
υγ το ρίχνω και στο twitter!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν ήταν μία ψήφος η διαφορά, κάνεις λάθος... Ο Σιμήτης είχε λάβει περίπου το 70% των βουλευτών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τον επιβεβαίωσε το μίνι συνέδριο που ακολούθησε...

navarino-s είπε...

@Roadartist
Σ' ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια και για το twitter.

navarino-s είπε...

@ο δείμιος του πολίτη
Στην πρώτη ψηφοφορία της Κ.Ο. είχανε πάρει:
ΣΗΜΙΤΗΣ 53
ΑΚΗΣ 53
ΑΡΣΕΝΗΣ 50
ΧΑΡΑΛΑΜΠ.11

Στη δεύτερη:
ΣΗΜΙΤΗΣ 86
ΑΚΗΣ 75

Και εγώ να σου πω είχα στο μυαλό μου την πρώτη ψηφοφορία όπου δεν του λογάριασα μία ψήφο, καθώς από αυτή τη σκοπιά πήρε όσες ψήφους και ο μετέπειτα πρωθυπουργός.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εγώ αντίθετα θυμόμουν μόνο τη δεύτερη, mea culpa (και κόψε ένα -ι- από το nick μου) :)

navarino-s είπε...

@ο δειμιος του πολίτη
Μα τι λες τώρα, και οι δυο από μνήμης είχαμε τα νούμερα. Τα πραγματικά τα βρήκα μετά.
Την καλημέρα μου!