Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Εσύ να φταις κι' εγώ συγνώμη να ζητάω, άσε με, άσε με να σ' αγαπάω" !!!

΄
Τους στίχους αυτού τα παλιού παθιάρικου τραγουδιού, που είχε ξεσηκώσει κάποτε εναντίον του τις φεμινίστριες, θυμίζει αυτή η επιμονή των Βενιζέλου και Σαμαρά, αυτό το πάθος τους θα έλεγε σωστά κάποιος προς τον νεαρό Τσίπρα που ενώ τον μέμφονται από τη μια ότι είναι η αιτία όλων των δεινών για τη χώρα μας, από την άλλη δηλώνουν ότι χωρίς αυτόν δεν μπορούν να κάνουνε ούτε βήμα. Τον καταγγέλουν νυχθημερόν για ανευθυνότητα και λαϊκισμό για αντιευρωπαϊσμό που θα καταστρέψει τη χώρα θα μας βγάλει από το ευρώ και θα μας οδηγήσει στη δραχμή θα μας κάνει Αλβανία και τριτοκοσμική χώρα θα μας κάνει θα μας ράνει και μην μπορώντας να κρύψουν κάποιο ανομολόγητο πάθος τους προς αυτόν, δηλώνουν ταυτόχρονα ότι πρέπει αυτός ο κακομαθημένος νεαρός αυτός ο εκκολαπτόμενος ολετήρας της πατρίδας μας ο πήξιος ο δήξιος ο έτσι και ο αλλιώς, να αναλάβει πρωθυπουργός ή τουλάχιστον να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση στην οποία, μέσα από μια διαδικασία ακραίας μαζοχιστικής συμπεριφοράς είναι διατεθιμένοι  να παράσχουν  ψήφο ανοχής για να διαχειριστεί και να ανατρέψει όλα αυτά τα σωτήρια και αναγκαία μέτρα για  μας, όπως συνεχίζουν να δηλώνουν, που υπέγραψαν οι δυο τους την τελευταία διετία!

12 σχόλια:

eApenanti είπε...

Άβυσσος οι ψυχές των μαζοχιστών...
Καλημέρα σας !

ippoliti_ippoliti είπε...

εξαιρετικό, πόσο μου άρεσε
πολύ καλημέρα

cook είπε...

άβυσσος και η ψυχή των ψηφοφόρων επίσης...ειδικα της ΝΔ...αλλα ο Αλέξης δε μασαει,κι ευχομαι παρά την τρομοκρατία που προβλέπεται να εξαπολήσουν τα μίντια απο δω και περα,εως και τις εκλογές,ο Συριζα να αυξησει τα ποσοστά του,γιατί μου φαίνεται πως ειναι ο μονος που μιλά πιο λογικά όλων, χωρίς κορώνες...

navarino-s είπε...

@e-Apenanti
Άβυσσος φίλε μου αλλά ενταγμένη σε ύπουλο σχέδιο.
Καλησπέρα!

navarino-s είπε...

@ippoliti
Γεια σου Ιππολύτη μου!

navarino-s είπε...

@cook
Γεια σου φιλενάδα μου! Πάντως από ό,τι βλέπουμε τον τελευταίο καιρό ο κόσμος διαθέτει ένα ένστικτο και πάει με αυτόν που βρίζει το κατεστημένο!

Roadartist είπε...

Εγώ δηλώνω μπερδεμένη... μακάρι να ήξερα τι είναι το πιο σωστό πλέον.

navarino-s είπε...

@Roadartist
Νομίζω ότι αιφνιδιαστήκανε ΄με τα αποτελέσματα και τώρα παίζουν τα ρέστα τους!

Γιώργος είπε...

Έτσι όπως το λες! Προφανώς επιτρέπουν στους εαυτούς τους να γίνονται περισσότερο γελοίοι απ' όσο χωράει η αντιληπτικότητά τους... (Ίσως επειδή το Ερωτικό Πάθος τυφλώνει τους ανθρώπους! :)

navarino-s είπε...

@Γιώργος
Γεια σου φίλε Γιώργο οι τύποι(και πιάνω όλο το συστημικό και μιντιακό συνονθύλευμα) δεν βάζουν μυαλό, επιμένουν να μη βλέπουν αυτή τη μοναδική και ηρωϊκή αντίδραση του κόσμου απέναντι στις απειλές!

Ειρήνη είπε...

Δηλαδή αγαπητέ μου Navarino, που διάβασα και το βιβλίο των παιδικών σου αναμνήσεων πρόσφατα και πολύ το ευχαριστήθηκα, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία ευθύνη για την ακυβερνησία και τη πολιτική αστάθεια στην οποίο βρισκόμαστε μετεκλογικά? Όλα τα κόμματα και ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή μετρούν το πολιτικό τους κόστος και τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς η έννοια της συνεργασίας δεν ήταν ποτέ ανεπτυγμένη στους Έλληνες και αυτό οι ψηφοφόροι καλό θα ήταν να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους γιατί προβλέπεται μία από τα ίδια σε ένα μήνα.

navarino-s είπε...

@Eιρἠνη
Αγαπητή μου Ειρήνη χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλίο μου και σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για καλά σου λόγια.
Όσο για το θέμα της ακυβερνησίας νομίζω ότι αυτό δεν είναι και το πρωτεύον, αφού μέχρι τώρα οι ισχυρές κυβερνήσεις ήταν αυτές που μας έφεραν στη χρεοκοπία. Εδώ θέλουν να μας κάνουν Βουλγαρία και μας το δηλώνουν οι δανειστές μας και οι πανίσχυροι κυβερνήτες μας των 2 τελευταίων ετών υπογράφουνε όλες τις συμβάσεις και μνημόνια που τους σερβίρουν χωρίς αντίσταση και χωρίς αιδώ για την υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας. Είναι πολλά τα λεφτά Ειρήνη μου και πιο πολύ από εμάς ανησυχούν οι δανειστές μας, μην κοιτάζεις που έχουν τα μέσα και τα μίντια και μετατρέπουν το φόβο τους σε πανικό μας. Πήρανε ένα ισχυρότατο μάθημα από τη μικρή Ελλάδα και τους πονάει. Θα κάνουν και συμβιβασμούς αρκεί να δείξουμε και εμείς ένα επιπλέον θάρρος γιατί όπως το είπε και ο μπαρμπα Ανδρέας μας ο Κάλβος: "θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!".