Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Και μετά μου λες δεν σου γράφω* !!!



1. Εμείς οι παροικούντες τα Mall δεν περιμένουμε την άφιξη των χελιδονιών για να αντιληφτούμε ότι μπήκε η άνοιξη. Έχουμε τις αφίξεις των λυκείων της επαρχίας με τις πενταήμερες που μας το δείχνουν. Ακόμη και μεσούσης της κρίσης. Συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους τα ελπιδιφόρα μας νιάτα προσέρχονται με δέος προσκυνητών στους νέους μεγάλους ναούς μας. Αυτό και αν λέγεται ....Διάπλασις Παίδων!


2. Κοιτάξτε κάτι περίεργα πράγματα που συμβαίνουν: Αυτή η χρεωκοπία του ποδοσφαίρου μας αντικατοπτρίζει επακριβώς και την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Μόνο το εφοπλιστικό κεφάλαιο επιπλέει και λίγο οι ρώσικες επενδύσεις. Μόνο ο Ολυμπιακός του εφοπλιστή Μαρινάκη στέκεται με σοβαρό μπάτζετ και μεταγραφές και λίγο ο ΠΑΟΚ του εκ Ρωσίας επενδυτή Σαββίδη μπορεί και κάνει παρόμοιες κινήσεις. Ακόμη και οι τραπεζίτες του ΠΑΟ κάνανε πίσω. Όσο για την κακομοίρα την ΑΕΚ με τους μικρομεσαίους και τα λαμόγια την  πήρε και τη σήκωσε. Παίρνουν οι παίκτες που και που κανα 500άρικο και τρέχουνε για ...τυλιχτά σουβλάκια!


3. Ο έρημος ο Βενιζέλος προσπαθεί να μας πείσει ότι όσα έγιναν και όσα γίνονται είναι για το καλό της ...Πατρίδας. Αλλά όλα του πάνε ανάποδα. Γιατί ενώ μπορεί να ξεχαστούν οι σκελετοί που έχει στα  κομματικά ντουλάπια του (Πάχτας, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.ά.), δεν τον αφήνουνε να ησυχάσει αυτοί οι περιφερόμενοι ζωντανοί νεκροί του που κάνουνε τώρα τους ...αντιμνημονιακούς!

*ο τίτλος της ανάρτησης είναι μια έξυπνη ατάκα του '60 που σημαίνει: χέστα και κατούρατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: