Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Αδυνατώ να το πιστέψω !!!!!!!!




Μου έστειλαν στο e-mail αυτό το κείμενο το οποίο όχι μόνο αδυνατώ αλλά και δεν θέλω να το πιστέψω! Μακάρι να βγει κάποιος και να το διαψεύσει!



AMA DEN SE LENE XRISTINAKH, XESE MESA.....



"Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών απαντήστε:

Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:
Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004
από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων τουδιδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική
Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σεηλικία 35 ετώ! ν γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.
Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη
εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.
Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.
Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.
Κύριε Πρύτανη τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών;
Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς;
Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Χριστινάκη;"

ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ!
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ............

23 σχόλια:

cook είπε...

δεν ξερω...ειμαστε βεβαιως σε μια χωρα που νομος είναι η παρανομια και η διαφθορά...μα κρατω και μια επιφυλαξη ως προς τα μειλ που καποιοι προωθουν στο διαδικτυο...

Tyler Durden είπε...

και ψέμα να είναι έχουμε το παράδειγμα τουλάχιστον της Νατάσσας και του Στυλιανίδη

the monkeys είπε...

Δηλαδή όπως σωστά σου έγραψε και ο φίλος σου, άμα δεν σε λένε Χριστινάκη..όντως χέσε μέσα!! Ναβαρίνο μου..και ψέμα να είναι έλα σε όποια σχολή θες. Δεν μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση. Έχουμε πολλούς άχρηστους επίκουρους καθηγητές..και υπάρχουν επίσης καλοί λέκτορες (όπου προφανώς τους έφαγαν τα κυκλώματα). Όσο για τους διδακτορικούς, αυτοί είναι ακόμη καλύτεροι, αλλά είναι όπως έλεγε και ένας γνωστός μας "οι σκλάβοι των καθηγητών" ;)

navarino-s είπε...

@cook και εγώ κρατώ την επιφύλαξη αλλά βλέπεις τι λένε τα monkakia που σπουδάζουν και τα ξέρουν καλύτερα!

navarino-s είπε...

@Tyler έχεις απόλυτο δίκηο με το παράδειγμα που αναφέρεις. "νεποτισμό" το λέγανε παλιά το φαινόμενο.

navarino-s είπε...

@monkakia μου σας πιστεύω γιατί εσείς τα ζείτε από μέσα αυτά τα πράγματα. εκείνο που μας βγάζει από τα ρούχα μας εμάς τους παλιούς που ήμασταν φοιτητές σε περιόδους ανελευθερίας, είναι ότι τα φαινόμενα αυτά αναπτύχθηκαν και θέριεψαν σε περιόδους ελευθερίας και πλαταίματος των δημοκρατικών θεσμών. σκατά στα μούτρα μας!


Υ.Γ. τι τέλεια ελληνική γραφή είναι αυτή ρε καθάρματα! τόνοι, ολόκληρες οι λέξεις, το θ και όχι το 8 στο θ!!! απάνω που ήμουν έτοιμος να σας σύρω στα δικαστήρια για κακοποίηση της γλώσσας μας. ολόκληρο φάκελο έχω φτιάξει με τα σχόλια σας και ήμουν έτοιμος να τον παραδώσω στον Κούγια για τα περαιτέρω! τώρα αλλάζω και εγώ διαθέσεις: άπειρα κεράσματα με μπανανοκαλούδια!!!! μόνο που θα ζητήσω να μου δείξετε τους βαθμούς σας μιας και μιλάμε για πανεπιστήμια! (τελικά υποψιάζομαι ότι δεν είναι το ....monkey1 ο συντάκτης του κειμένου γιατί είμαι σίγουρος πως το 8 θα μου το πέταγε!)

γυάλινο δάκρυ είπε...

Όπως λένε και οι προηγούμενοι σχολιαστές, και ψέμα να είναι το συγκεκριμένο, στη δική μου σχολή έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα. Μάλιστα μια καθηγήτρια μια φορά που μιλούσαμε μας είπε συγκεκριμένα για τα μεταπτυχιακά "Σαφώς για το μεταπτυχιακό θα προτιμήσω να πάρω κάποιον που ξέρω, παρά κάποιον που έχει καλό βαθμό".

Τη φωτογραφία με το φίδι γιατί την έβαλες καλέ μου Ναυαρίνε; Δεν γλιτώνω την ανακοπή σήμερα!

betty είπε...

Tα πρόσωπα που αναφέρει το μειλ (ο κος και η κα Χ.)μου είναι γνωστά μιας και φοίτησα στο περιβάλλον τους αλλά όχι στο Τμημα Κοινωνικής Θεολογίας. Η κα Χ. έχαιρε γενικότερης εκτίμησης και αναγνώρισης μεταξύ των φοιτητών της εποχής μου, όχι μόνο επιστημονικά αλλά και ως προσωπικότητα. Δε νομίζω ότι αδίκως έγινε Κοσμήτωρ. Τα υπόλοιπα δε μου κάνουν εντύπωση είναι συνηθισμένα και μέχρι ενός σημείου δικαιολογημένα. Οι λεπτομέρειες μας διαφεύγουν και δε μπορούμε να γίνουμε και δικαστές με άγνοια...
Πάντως είναι γνωστή η αλληλουποστήριξη και στους θρησκευτικούς κύκλους που σίγουρα μερικές φορές βγάζει μάτι. Αλλά και πάλι τι νόημα έχει ένα μέηλ...την κατάσταση των Παν/μιων τη γνωρίζουμε

Saq είπε...

Φίλε navarino μεγάλη σύμπτωση το mail που έλαβες γιατί έχω έτοιμο ένα άρθρο για το φαινόμενο του νεποτισμού στην Ελλάδα και μου κάνεις μια ωραία πάσα να το αναρτήσω. Είναι γνωστό το τι γίνεται σε αυτούς τους χώρους και ότι δεν λειτουργεί καθόλου η αξιοκρατία, αλλά πάνω από όλα είναι πέρα ως πέρα άδικο και μας πάει πολλά χρόνια πίσω. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσεις στην ανάρτησή μου καθώς επίσης και τα σχόλιά σου που είναι πολύ σημαντικά!

Τα πιθηκάκια κρύβουν πλέον ένα μυστικό για τα Ελληνικά τους, αν διαβάσεις τα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησής τους θα καταλάβεις!

cynical είπε...

Kαλημέρα @Navarino-s.

Εδώ η βουλη γέμισε με απογόνους, οι οποίοι εκλέγονται κιόλας ελευθερα! Επίσης, τμηματα ολόκληρα ιδρυονται για να βολεψουν ανηψιους και ανηψιες. Τι μας λές τώρα!

navarino-s είπε...

@γυαλινάκι μου γειά σου! Αυτή η φράση της καθηγήτριας σου τα λέει όλα! πρόκειται περί "θεσμού" πλέον.


Και η ίδια φράση βγάζει εκτός νοήματος τη φωτογραφία με το φίδι! Γιατί εγώ την έβαλα με το νόημα των υπογείων (υποβρυχίων) διασυνδέσεων και διαπλοκών αλλά όπως λες το παιχνίδι γίνεται φόρα παρτίδα πλέον!!!

navarino-s είπε...

@betty μου γειά σου! εσύ τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα και έτσι πρέπει να είναι. εγώ έχω μείνει πίσω και εκπλήσσομαι που τα διαβάζω. αυτό που στο προηγούμενο σχόλιο είπε η καθηγήτρια στους φοιτητές που μάλλον πρέπει να είναι θεσμός και κανώνας πια, εμένα μου φαίνεται αδιανόητο!
Πολλά φιλιά!

navarino-s είπε...

@newton φίλε μου μ' έσωσες! γιατί με την ανάρτηση που λες θα με βγάλεις από πολύ δύσκολη θέση, καθώς αρχίζω να νιώθω σαν γραφικός με τις ψευδαισθήσεις μου περί αξιοκρατίας. είναι αλιώς να λέει αυτά τα πράγματα κάποιος νεώτερος μου!


όσο για σας ρε καθάρματα monkakia έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σας!!! σας έδωσε σύστημα τουρμπιγιόν ο επιστήμονας και μου πουλάτε μούρη! και εγώ ο βλάκας τάζω κεράσματα και επιβραβεύσεις! Κούγιας και μήνυση γαμώ την παναχαϊκή πατρών και τον άρη κορίνθου! Ακούς εκεί μάθανε ελληνικά από τη μια μέρα στην άλλη τα δεντρόβια!!! έλα όμως που κοιτάζω τώρα τη φωτογραφία και μου περνάει αμέσως ο θυμός τόσο γλυκούλια που είστε!!!!!!!!!

navarino-s είπε...

@cynical, όπως ήδη έχω καταλάβει από τα προηγηθέντα σχόλια, ασφαλώς και έχεις δίκιο! αλλά μιλάμε για πανεπιστήμιο ρε γαμώ το για γνώση!
στους βουλευτές υπάρχει και αυτή η μικρή θεωρητική πιθανότητα να μην τους ψηφίσει ο κόσμος!

the monkeys είπε...

πωπω καλααααα τα γνωσταααα...αιωνια 8εικη ελλαδιτσα!!αν δεν εχεις ονομα που πας...στην ελλαδα η καραμανλη η παπανδρεου η μητσοτακη πρεπει να σε λενε η τελικα συμφωνα με το ποστ χριστινακη.χαχαχαχα.κοιτα το πηρα αποφαση ναβαρινο μου εγω το επωνυμο μου το αλλαζω!!χαχαχαχαχα.
ναι εχεις δικαιο ναβαρινο το monkey2 ηταν το προηγουμενο...δεν εχω φτασει ακομα σε αυτο το επιπεδο...(εξου και το 8)αρα πανε τα κερασματα και 8α φαω και το κουγια(ωραια γιατι μου εχουν ξεμεινει κατι γιαουρτακια.χαχαχα)
αλλα χαρις τον newton πλεον μπορεισ να καταλαβαινεις τα γκρικλις μου!!!
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

the monkeys είπε...

επιπλέον ο πρυτανης επειδη και εγω εκει ειμαι ειναι παρα πολυ καλος και σωστος και γενικα πιστεθς οτι ολα αυτα εχοθν γινει πισω απο την πλατη του οπως και πολλα αλλα τα οποια των ενημερςνουμε εμεις σαν φοιτητες και οχι οι βοη8οι του...γιατι αυτοι απλα κα8ονται και τρωνε.

lagarto είπε...

καλά αυτή η αξιοκρατία στην ελλάδα είναι μοναδική!
καθόλου οικογειοκρατία και σε καμία περίπτωση πελατειακές σχέσεις!
α πα πα πα πα!μακριά από μας!
έτσι είναι η κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια!παντού υπάρχουν άσχετοι κι εμείς τους ανεχόμαστε...
όσον αφορά στην ενημέρωση του πρύτανη δεν σου βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ναβαρίνο μου, γιατί είχα παρευρεθεί με άλλους συμφοιτητές μου στην πρυτανεία και τον είχαμε συναντήσει και μπορώ να σου πω ότι όλα τα προβλήματα των σχολών μας τα μάθαινε από εμάς...και ο βοηθός του του έλεγε άλλα...άσε κωμικοτραγική κατάσταση.
δυστυχώς δεν φτάνουν όλα στον πρύτανη για ευνόητους λόγους....

navarino-s είπε...

@monkakia (Νο1 συγκεκριμένα)από αυτά που γράφετε και σεις και το γυαλινάκι και το lagartaki σχετικά με την κατάσταση των διδασκόντων και το τι γίνεται μέσα στα πανεπιστήμια γίνεται ρε παιδί μου κατανοητό αυτό το βίαιο ξέσπασμα του Δεκέμβρη. Φαίνεται καθαρά ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω!

Αλλά ρε monkaki1 είσαι καλό παιδί τελικά. ούτε κούγιας ούτε τίποτα, μόνο κεράσματα, γιατί δεν άντεξες να με δουλεύεις με το κόλπο του επιστήμονα και μου το είπες η ίδια. δεν είχες προσέξει στο σχόλιο του ότι θέλοντας να με προστατεύσει σε είχε ξεμπροστιάσει αποκαλύπτοντας το κόλπο που σας υπέδειξε.

navarino-s είπε...

@lagartaki μου, καταλαβαίνω το τι βιώνετε αλλά να ξέρεις ότι για μας τους μεγαλύτερους αυτά τα πράγματα είναι ακόμη πιο βαριά. γιατί είναι οι δικές μας γενιές που τα δημιούργησαν και υποτίθεται πως ήμασταν οι αγνές γενιές των ιδανικών και των οραμάτων! γι' αυτό είπα: "σκατά στα μούτρα μας"

κοίτα να δεις! εσύ που δεν με ταλαιπωρείς με τα γκρίγκλις και τα 8άρια εννοείται ότι δικαιούσαι τα διπλά κεράσματα από όσα υπόσχομαι σε αυτά τα δεντρόβια καθαρματάκια!!!!
αλήθεια το lagarto τι είναι; σαύρα ή χαμαιλέων;

lagarto είπε...

καταλαβαίνω τι λες και πως αισθανεσαι ναβαρίνο μου...
και θα σου πώ κάτι που βίωσα πρόσφατα...
μετά από ένα συλλαλητήριο στο οποίο πάλι τα ματ είχαν πρωταγωνιστήσει,πήγαινα προς ομόνοια γιατί είχαν κλείσει το σταθμό του μετρό στο πανεπιστημιο!είναι το καινούριο κόλπο για να μην μπαίνουμε εμείς οι "τρομοκράτες" μέσα στο μετρό και γλυτώνοουμε από τα ματ!
κατέβαινα που λες, και ήταν μια κυρία γύρω στα 55-60 και μου λέει: "προσέχετε" και της λέω:"εμείς προσέχουμε, άλλοι δεν το κάνουν,αυτοί που πρέπει δεν το κάνουν" και με κοιτάει και μου λέει: "το ξέρω.δεν σας προσέχει κανείς.σας τα πήραμε όλα.εμείς ζήσαμε τα καλύτερα χρόνια και τώρα καταστρέφουμε τα δικά σας. καλά κάνετε.δεν σας αφήσαμε τίποτα. σας τα πήραμε όλα."
μετά από αυτό δεν είχα λόγια να της απαντήσω όπως και αυτή να μου πει κάτι άλλο...

υ.γ. σαύρα σημαίνει στα ισπανικά:)
κοιτά και τα διπλά να μου δώσεις πάλι με αυτά τα δεντρόβια καθαρματάκια θα τα μοιραστώ!χεχε

navarino-s είπε...

@lagartaki μου πως με καταλαβαίνεις! Αυτό ακριβώς που σου είπε η κυρία υπαινισόμουν και εγώ. Να είσαι καλά!


Πολύ αλτρουϊστική πάντως η θέληση σου να μοιραστείς τα κεράσματα με τα δεντρόβια!!!! Μαθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης εκ των κάτω: από τη γη και τα έρποντα επ' αυτής πλασματάκια!!! Και τα monkakia το ίδιο θα κάνανε αλλά αυτά βλέπεις είναι ψηλά και νιώθουν ρε παιδί μου και μια ανωτερότητα. Η σαύρα όμως;

Chiara είπε...

paidia to ido pragma me tous xristinakides symvainei sto panepistimio peloponnisou me tous karamanous

arthro tou vimatos

http://faq-uop.blogspot.com/2008/10/blog-post_28.html

navarino-s είπε...

@chiara καλώς ήρθες! Εισαι μάλιστα και πολύ διαφωτιστική με την πληροφορία πυ μας δίνεις για τους Καραμάνους. Γιατί εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Να είσαι καλά!