Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

To “O” του Καρατζαφέρη!!!


Μετά την ιστορικής σημασίας προσχώρηση των Οικολόγων Ελλάδος του κ. Παπανικόλα -αυτών των μπαρουτοκαπνισμένων ακτιβιστών του οικολογικού κινήματος που τόσες και τόσες φορές έχουν προτάξει τα στήθη τους στην υπεράσπιση του πρασίνου και των ακτών μας- στο κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη, βγήκε περιχαρής ο αρχηγός του ΛάΟς να δηλώσει ότι: «Το Όμικρον (Ο) στον τίτλο του κόμματος μας, σημαίνει τώρα και Οικολογία!»
Μετά την αρχική «Ορθοδοξία» με τις λειτουργίες τις λιτανείες τα προσκυνήματα στις εικόνες και το ευλαβικό δέσιμο των χεριών μπροστά στις κάμερες, άρχισε τώρα να διευρύνεται το ταλαίπωρο αυτό γράμμα του αλφαβήτου και να χωράει μέσα τα πάντα. Από ποδοσφαιριστές και ΕΥΠάρχες που τους εμπιστευτήκαμε τα απόρρητα του Κράτους μέχρι σε ότι κινείται και είναι γνωστό. Ακόμη και το Χριστοφοράκο που «παίζει πολύ» -ίσως να μη το σκέφτηκε έγκαιρα- θα μπορούσε να βάλει στο Επικρατείας του ΛάΟς ο υπερφιλόδοξος αυτός πρόεδρος του. Χωρίς να φοβάται μη χάσει τους «χριστεπώνυμους» ψηφοφόρους του. Γιατί όπως απέδειξε και η περίπτωση της Ιταλίας: αυτοί παραμένουν πιστοί! Ο Μπερλουσκόνι εδώ και καιρό δείχνει τον κώλο του στο λαό του, τους βγάζει τη γλώσσα, βάζει στα ψηφοδέλτια ξέκωλα δεν δίνει λόγο σε κανέναν και την υψηλότερη δημοτικότητα, άκουσον-άκουσον , με 55% λένε οι έρευνες, την έχει ανάμεσα στους θρησκευάμενους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας!!!
Γιατί λοιπόν να ανησυχήσει και ο δικός μας; Φτιάχνει τα ψηφοδέλτια και βάζει τους πάντες και τα πάντα μέσα. «Τα πάντα Όλα» δηλαδή που λέει και ο Αλέφαντος. Και εμείς θα μέναμε σ’ αυτό στο «Όλα», ότι αυτό το Όμικρον του ΛάΟς που όλο μεγαλώνει ετερόκλητα τώρα τελευταία, μπορεί να σημαίνει και Όλα.
Μα τα σκατά της τηλεόρασης που βάζει ή ήθελε να βάλει μέσα -ποιος ξέρει και αν εκτός από Ψινάκη, Μανωλίδου δεν απευθύνθηκε σε Πάνια και σε Θέμο- δεν μας αφήνουνε να μείνουμε εκεί και όλο προς Οχετό του όμικρον μας πάνε!
Μα μεσ’ στα φυλλοκάρδια μας πρέπει να υπάρχει η ανησυχία: να μη μας παραπλανά το παρδαλό και το εφετζίδικο του πράγματος, γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως στον εθνικιστικό και ξενοφοβικό πυρήνα αυτού του τσίρκουλου: το «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» του λαϊκατζή, δεν εννοεί μόνο …καρπούζια!

36 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

θέλω να δω τα μούτρα όλων αυτών των τάχα αντιεξουσιαστών που ψήφιζαν Παπανικόλα ως τώρα και απαξίωναν τους Οικολόγους Πρασινους λέγοντα΄ς τους πουλημένους, του συστήματος, κλπ, κλπ

ELvA είπε...

Γεια σου navarino μας

To ''O'' αυτο, που αναφερεις, που μυριζει σαν...οχετός αρχιζει να μας θυμιζει και τα ''O'' του Μπερλουσκονι! Πλεον δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι οι υποψηφιοι διαλεγονται και απο τη μποχα που εκπεμπουν...χιλιομετρα μακρια! ;(

dyosmaraki είπε...

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί πια. Κάποτε βρε αδελφέ ήξερες πως το ένα κόμμα υποστήριζε την Χ ιδεολογία, το άλλο την Ζ και πήγαινε λέγοντας. Διάλεγες τι σου ταίριαζε και ψήφιζες.
Τώρα ένας αχταρμάς έχουν γίνει όλοι, ξεκινώντας από τις βόλτες των βουλευτών από κόμμα σε κόμμα κι έπειτα από την ποιότητα των υποψηφίων που βάζουν στα ψηφοδέλτια.
Ζαλίιιστηκαααα
Ωστόσο Καλο φθινόπωρο εύχομαι

Kameleon είπε...

Εγώ πιστεύω ότι η προεδράρα είναι αιώνες μπροστά από όλους μας! Είναι η εναλλακτική ψήφος - αντίδραση σε όλους αυτούς (ποιους?). Σιγά αλλά σταθερά χτίζει "γερές" βάσεις για ένα κόμμα με ποιότητα και μέλλον.
Βέβαια μας πρόδωσε ο Ψινάκης, αλλά τι να κάνεις?

Καλημέρα σας!

Tyler Durden είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tyler Durden είπε...

ο Ψινάκης είναι πολύ "ξεφωνημένη" για τους άντρακλες του καρατζαφύρερ

Kameleon είπε...

Tyler, αυτό που έκαναν στον καημένο φλωροκατασκευαστή πατέρα ήταν άδικο.
Για να ισορροπήσει ένα πάνελ, όταν στο ένα παράθυρο βρίσκεται ο ΘΑΝΟΣ, πρέπει στο άλλο παράθυρο να στριμωχτούν τουλάχιστον 300 αρσενικά! Κάτι που είναι τεχνικά αδύνατο. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, όπου και να πάει ο ΘΑΝΟΣ, οι άλλοι είναι απλά λίγοι...

mia maria είπε...

Το Ο ας είναι "όχι" γιατί πολύ σημασία του δώσαμε!

μ είπε...

Ρε παιδιά σε όλες μου τις συζητήσεις μήνες τώρα για τον Καρατζαφύρερ δεν έχω βρει άτομο να έχει θετική άποψη για το κόμμα του. Πώς γίνεται λοιπόν να παίρνει 5-6%; Πρόκειται για ψήφο με χιούμορ ή για ψήφο ντροπής;

navarino-s είπε...

@Tyler
Δεν το γνωρίζω το θέμα αλλά δυσκολεύομαι και να το πιστέψω. Αυτό το σούργελο κάνει μπαμ εδώ και χρόνια τι είδους οικολογία διακινεί!

navarino-s είπε...

@Elva μου καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχετε εκεί πέρα τέτοια μπόχα αλλά η δική μας σίγουρα δεν σε πιάνει. Οι βόρειοι τουλάχιστον σε τέτοια πράγματα είναι ειλικρινείς δηλώνουν ευθαρσώς ότι "είμαστε εθνικιστές και ρατσιστές"! Οι δικοί μας το παίζουν τσιγκολελέτα!

navarino-s είπε...

@dyosmaraki μου καλως όρισες! Καλό φθινόπωρο! Είναι να μην μπερδεύεσαι; Το παίζουν και δημοκράτες τάχα μου τάχα μου!

ΥΓ: Βρήκες κανα πανηγύρι ενδιαφέρον το καλοκαίρι;

navarino-s είπε...

@Kameleon καλησπέρα!
Γερές και πολύ μα πάρα πολύ φαρδιές βάσεις που να χωράνε όλοι!

navarino-s είπε...

@Tyler και όμως! Σε τέτοιους κύκλους και ιδεολογίες συνηθίζεται και να τον "ψιλοκολατσίζουν"! Θυμήσου πρόσφατα και το μακαρίτη τον Χάϊντερ στην Αυστρία!
Ή πιο παλιά το στίχο του Βάρναλη:
"Μεσ' στης χούντας το αλισιβερίσι
ελεύθερο ήταν το γ...σι!"

Αυτολογοκρίνομαι για να μην μου πέσει καμιά μπάρα όπως σε σένα!

navarino-s είπε...

@big mama καλησπέρα!
Να σου πω ότι η ερμηνεία σου είναι αυτή που τους ταιριάζει!
Να είσαι καλά!

navarino-s είπε...

@Μάνο καλησπέρα!
Για πήγαινε την Κυριακή στην εκκλησία και κάνε ένα γκάλοπ!

Θανάσης Καραμπότσος είπε...

Ο τύπος του κρυπτό -φασίστα ευαγγελίζεται ελευθερίες, στην ουσία όμως θέλει κάποιες "ελίτ" να είναι ΠΙΟ ΙΣΕΣ από τους άλλους.
Στην ουσία να έχει προνομίες οι οποίες να βασίζονται όχι σε κάποια αξία αλλά στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ επιβολή του ισχυρότερου.
ΒΕΒΑΙΑ, ως ερπετό που είναι ΔΙΣΤΑΖΕΙ να το πει καθαρά. Και τούτο διότι θέλει την ταμπέλα του "φιλελεύθερου" είναι όμως στην ουσία φασιστοειδές.
Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που στις ευρωεκλογές είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του: Τον αρχιφασίστα Πλεύρη, ιδρυτή του ναζιστικού κόμματος «Κόμμα 4ης Αυγούστου» καθώς και τέσσερα στελέχη της «Χρυσής Αυγής». Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που στις 14/8/2005, ερωτηθείς για τα πρόσωπα που θα στηρίξει το ΛΑΟΣ ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, δήλωσε στην «Αυριανή» για τον φασίστα Βορίδη: «Στην υπερνομαρχία Αθηνών - Περαιώς έχω κατά νου τον κ. Μάκη Βορίδη»... Ο κ. Καρατζαφέρης δεν ήταν που στις 20/5/2005, δήλωσε στο συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος «Ελληνικό Μέτωπο» του οποίου ηγείται ο (πάλαι ποτέ ηγέτης της νεολαίας ΕΠΕΝ) Μάκης Βορίδης:
Το Ο θα είναι "όχι"

dyosmaraki είπε...

Μπα! Φέτος ήταν παράξενο το καλοκαίρι. Αν και είχα 2 πολύ καλές προσκλήσεις (Κάρπαθο και Κάσο) δεν κατάφερα να φύγω τις ημερομηνίες που ήθελα.
Ετσι περιορίστηκα σε πιο συμβατικές λύσεις (ενδιαφέρουσες δεν λέω) όμως το πρόγραμμα δεν συμπεριέλαβε πανηγύρι.

Και ο χειμώνας αυτός θα είναι παράξενος (αλλαγές επαγγελματικές-αναζητήσεις κλπ).

ΥΓ. Πάντως στα ακριτικά νησιά που μίλησα με ντόπιους δείχνει να κερδίζει έδαφος ο Καρατζαφέρης. Οι κάτοικοι εκεί νοιώθουν εγκαταλελειμένοι από το Αθηνοκεντρικό κράτος...(και δεν έχουν άδικο εδώ που τα λέμε, όχι για τον Καρατζαφέρη μα για την εγκατάλειψή τους)

chameleontas09 είπε...

Παρατρίχα να έμπαινε και ο αρχιχρυσαυγίτης μαχαιροβγάλτης Ζαφειροπουλος στο ψηφοδέλτιο αλλα τελευταία στιγμή το ακυρώσανε. Μαλλον υπήρξαν εσωκομματικές διαφορές για το ζήτημα οπως με τον Ψινάκη!!!

Υ.Γ.: Από πότε οι αντιεξουσιαστες ψηφιζαν Παπανικόλα??


Αγγελής

Λογω-τέχνης είπε...

Navarino-s, καλά όλα αυτά και σίγουρα αυτός ο συνδυασμός του χριστιανισμού με την άκρα δεξιά πρέπει να σταματήσει. Χειρότερος κι από αιρετικός είναι ο Καρατζαφέρης, υποκριτής μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Το θέμα, όμως, για μένα είναι ότι από τις ευρωεκλογές και μετά δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να πω σε κανένα γνωστό και φίλο να ψηφίσει ριζοσπαστική αριστερά. Μάχες για καρέκλες και αλλαγές από πάνω και όχι από τη βάση. Τι ακριβώς έγινε ακόμα δεν έχουμε μάθει και τα προβλήματα εν όψει εκλογών απλώς μπήκαν κάτω απ' το χαλί. Ο Καρίτζης είπε ότι δεν είναι δυνατόν να πάμε με ηθικό μειονέκτημα απέναντι σε αυτούς που κλέψανε τα δημόσια ταμεία, που τα πήραν από τη Siemens, κτλ. Αλλά όταν για τις ισχνές θέσεις που προσφέρει η αριστερά γίνεται τέτοια μάχη επί τρεις μήνες, ούτε με ηθικό πλεονέκτημα είναι δυνατόν να πάμε. Ευτυχώς που υπάρχουν οι αγώνες μας...

Τον ξέραμε τον Καρατζαφέρη, δεν περιμέναμε να το μάθουμε τώρα. Το ζήτημα είναι ότι εμείς είμαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων...

Καλημέρες!

Tyler Durden είπε...

όχι τυπικοί αντιεξουσιαστές, αλλά κάποιοι από τον οικολογικό χώρο με αντιεξουσιαστικό προσανατολισμό τον στήριζαν στις προηγούμενες καθόδους του στις εκλογές

navarino-s είπε...

@ΘΑΝΑΣΗΣ Κ.
Θανάση μου γειά σου! Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα αλλά περισσεύει βλεπεις η υποκρισία. Και σε αυτά "μαϊμού" η εδώ κατάσταση, ενώ αλλού βγαίνει ο άλλος στα ίσια και δηλώνει ρατσιστής ή φασίστας. Εδώ "και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ"!!!

navarino-s είπε...

@dyosmaraki μου καλημέρα!
Έχεις δίκιο για τα ακριτικά νησιά και την εγκατάλειψη δεν είναι ...in βλέπεις τα έρημα όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη!
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα επαγγελματικά σου!

navarino-s είπε...

@chameleon09
Αγγελή καλημέρα! Μεγάλη απώλεια ο ..Ψινάκης!
Όσο για τους αντεξουσιαστές που λέει ο tyler είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούνε αρκετοί περίεργοι που δηλώνουν αυτή την ιδιότητα! Συνειδητός πάντως αντεξουσιαστής να έχει ψηφίσει Παπανικόλα αποκλείεται!

navarino-s είπε...

@Λόγω-τεχνάκο μου καλημέρα!
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Όπως έχει αποδείξει και η ιστορία πλειστάκις, οι καλύτερες ιδέες υπονομεύονται από τις αδυναμίες του ανθρώπινου χαρακτήρα! Αυτό όμως δεν πρέπει να μα αποθαρρύνει και αξίζει να επιμένουμε! Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείες για τις "καρέκλες" όπως η ανακλητότητα των εκλεγμένων οργάνω ή εναλλαγή στη μέση της θητείας από τους επόμενους. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Υπάρχουν και κόμματα της απόλυτης συμμόρφωσης και της μη διαφωνίας που εμένα τουλάχιστον με τρομάζουν!

navarino-s είπε...

@tyler σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δηλώνουν έτσι όπως έγραψα και στον chameleon09 και έχεις δίκιο γιατί δεν μπορεί ο καθένας να ψάχνει το βιογραφικό τους!

Θανάσης Καραμπότσος είπε...

Navarino, είναι δυνατόν όμως να πιστεύει κανείς ότι ο κ. Παπανικόλας είναι αυτός που θα εμπνεύσει τα οικολογικά ιδεώδη και θα τραβήξει κόσμο στο λάος, η οπουδήποτε αλλού αν πήγαινε; Αυτός νομίζω δεν ήταν σε εκείνα τα αλήστου μνήμης βίντεο του ΤΗΛΕΦΩΣ που έδειχνε τον ιδανικό τρόπο "αερισμού" και μέσα στους συνεργάτες του δεν ήταν η δασκάλα φωνητικής του Ταμπάκη και αστέρας στα σούργελα της Πάνια;

Saq είπε...

Κι όμως οι πολλοί είτε από αφέλεια είτε από αντίδραση θα τον ψηφίσουν τον Καρατζαφέρη. Μάλιστα κάποιος, που δεν έχει σχέση με την ιδεολογία του λαος, μου είπε ότι θα τον ψηφίσει έτσι για μπουν πιο πολλά κόμματα στη βουλή.

navarino-s είπε...

@ΘΑΝΑΣΗΣ Κ.
Μα Θανάση μου δεν είναι για να πιάσει οικολόγους πραγματικούς, αυτούς που αναφέρεις και που βλέπουνε το κανάλι τους θέλει να πιάσει!

navarino-s είπε...

@newton καλησπέρα!
Εγώ πιστεύω ότι ξέρουνε πολύ καλά και ψιλογουστάρουνε!

ippoliti_ippoliti είπε...

Πόσο συμφωνώ με την ανάρτησή σου, πόσο μου άρεσε η τελευταία παράγραφος, πόσο φοβάμαι όπως και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι ότι δυστυχώς μπορεί να είναι και το τρίτο κόμμα στο Κοινοβούλιο.
Πόσο δίκηο έχεις καλέ μου Navarino, Oχετός.
Καλό βράδυ

Βρομιστεράκι είπε...

Δεν μπορώ να καταλήξω ποιός είναι πιο επικύνδινος ηλίθιος.... κάποιος που θα ψήφιζε Παπανικόλα ή κάποιος που θα ψήφιζε ΛΑΟΣ.
Όπως και να έχει, το επόμενο βιντεάκι δικό σου ναβαρίνε!

http://www.youtube.com/watch?v=pGZ1Jdw287M&feature=fvw

navarino-s είπε...

@ippoliti μου καλημέρα!
"Έπιασες" την τελευταία παράγραφο και το αυγό του φιδιού που τρομάζει. Ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα!

navarino-s είπε...

@βρομιστεράκι μου καλημέρα!
Είναι ...διλήμματα και αυτά τι να κάνουμε! Ευχαριστώ για το βιντεάκι και ευτυχώς που χάρις στο διαδίκτυο τους ξεσκεπάζουν!

Καλό ταξίδι και πάλι!

MOLEMOU είπε...

OPOS KAI SXEDON OLH TOUS
οχετός
KALHSPERA KAI KALOS SAS BREIKA

navarino-s είπε...

@molemou
Φίλε μου καλώς ήρθες στο σπιτικού μου, να είμαστε καλά και θα τα λέμε!