Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!


Όσα διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό και όσες εκκλήσεις για συναίνεση να κάνει ο κ. Πρωθυπουργός για τα μέτρα σταθεροποίησης το δημόσιο έλλειμμα και το χρέος, θα είναι χωρίς αντίκρισμα για τη Χώρα, αν δεν βγει πάραυτα να μιλήσει για το φλέγον θέμα του διαζυγίου Μενεγάκη.
Γιατί, κακά τα ψέματα, από τη στιγμή που έσκασε αυτή η βόμβα μεγατόνων με το διαζύγιο της εθνικής μας σταρ, βούλιαξε η Χώρα σε ένα βαθύ τέλμα απελπισίας! Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο πνέει ο άνεμος της απαισιοδοξίας και της απόγνωσης. Όλα τα περί χρεοκοπίας κρίσης και θυσιών περάσανε σε δεύτερη μοίρα.
Σκηνές πρωτοφανούς απελπισίας και αλλοφροσύνης άρχισαν να διαδραματίζονται σε όλα τα μέτωπα και σε όλους τους χώρους. Αγρότες στα μπλόκα με τα τρακτέρ χτυπούν τα κεφάλια τους πάνω στις τεράστιες ρόδες των οχημάτων. Επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ αρνούνται να εισπράξουν τα επιδόματα ανεργίας. Λαϊκατζήδες στις Λαϊκές Αγορές αναποδογυρίζουν τους πάγκους τους κλαίγοντας για το αναπάντεχο γεγονός. Ταξιτζήδες με κατεβασμένη διαρκώς τη σημαία τους δεν θέλουν να παραλάβουν αγώγια. Οι νοικοκυρές καίνε τα φαγητά στις κουζίνες και δέρνουν διαρκώς τα παιδιά τους. Στην Κρήτη –λόγω καταγωγής- παρατηρήθηκαν ακραία φαινόμενα που ούτε η φετινή χαμηλή τιμή του λαδιού δεν επέφερε: πλανταγμένοι ελαιοπαραγωγοί κόβουν με αλυσοπρίονα τα δέντρα τους στη ρίζα!
Ο εθνικός μας κορμός και οι προαιώνιες αξίες της οικογένειας δέχτηκαν ένα μεγάλο σοκ με το διαζύγιο της Ελένης. Μάταια τα καθ’ ύλην αρμόδια έντυπα με έκτακτα παραρτήματα και οι φιλότιμες μεσημερούδες με σπέσιαλ αναλύσεις και συνδέσεις με ειδικούς, προσπαθούν να ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό της ελληνικής κοινωνίας!
Γι’ αυτό, επειδή είμαστε χώρα μικρή και με τόσους εχθρούς γύρω μας να παραμονεύουν και πριν να είναι πλέον αργά, θα πρέπει ο κύριος Παπανδρέου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απευθυνθεί άμεσα στο λαό με δυο λόγια τονωτικά για το θέμα.
Θα ήταν επίσης καλό για τον ελληνισμό όπου γης, με την ευκαιρία της εδώ επισκέψεως του, να απευθύνει και ένα λόγο παρηγορίας ο παναγιότατος Πατριάρχης μας κ. Βαρθολομαίος που με τις ευλογίες του τα τελευταία χρόνια στους εκπροσώπους μας: δρέψαμε τόσες δάφνες στη Γιουροβίζιον, στο χώρο δηλαδή του θεάματος που είναι και ο χώρος της διαζευχθείσης!

32 σχόλια:

μ είπε...

Επιτέλους και ένα σοβαρό ποστ.
Ε μα πια.

;)

ΥΓ. Ελένη τώρα που'σαι λεύτερη, θες να τα φτιάξουμε;;;

Blackened είπε...

χαχα! καλά ναβαρίνο που έβαλες και μια φωτό για να ξέρω ποιά είναι γιατί ως τώρα την ηξερα μόνο εξ ονόματος, αφού τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχω τιβί. Αλλά μια και ακούω ότι πιο πολύ για την περιφέρεια στήθους της φημίζεται, καλό ήταν να έβαζες μια ολόσωμη για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα

Μάνο, το τελευταίο που γράφεις είναι και η φαντασίωση την οποία προσπαθούν να γαργαλήσουν με την αναγωγή του διαζυγίου ως την τρίτη μεγάλη συμφορά του ελληνισμού μετά τη μικρασιατική καταστροφή και το κυπριακό

katerina είπε...

Βρε Ναβαρίνο, χωρισε η Ελενη αλλά αραβωνιαστηκε το ...Τεωπουλο. Ο γιος του Τεως μας, ο Πριγκηπας μας. Ξυνή μου φανηκε η ...Πριγκιπισσα, αλλά γουστα ειναι αυτά. Μας αφήνει βρε αυτή η χωρα χωρίς θεαματα;

Στον άρτο λίγο ζοριζομαστε, αλλά φουσκωνει η κοιλιά μας απο τα γέλια...

cook είπε...

καλοοοο!!!! :))

και προς ενημερωση...η δολια μανα(ως νοικοκυροκοριτσο) ειχε συμφωνησει με προγαμιαιο συμβολαιο λεει να τα παρηγορησει τα μελλοντικα παιδακια της...απο ενα σπιτι στο Ντουμπαι τους χτιζει τωρα ο μπαμπας....

cynical είπε...

Καλα που περναω απο σενα καμια φορα navarino μου και μαθαινω κανα σπουδαιο γεγονος.

Ωστε χώρισε η Μενεγακη;;!!

Παει χαλασε ο κοσμος!

Greek Rider είπε...

Πάντως πλάκα, πλάκα τα διαζύγια πρέπει να είναι στο ανώτερο σημείο τους έβερ.

Και αυτοί οι πλούσιοι και διάσημοι, ρε παιδί μου, με ψύλλου πήδημα χωρίζουν.

3-point είπε...

Αχ... πίκρα...Δεν πειράζει θα το ξεπεράσουμε και αυτό...forza Πασοκάρα!

Kameleon είπε...

Επιτέλους κάποιος με θάρρος, μας μας μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου αυτού χωρίς να κρύβει λόγια! Μπράβο Navarino!

Y.Γ. Μάνο, κάτω τα χέρια από την Ελένη ΜΟΥ!

mia maria είπε...

Πολύ καλό!!! Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα:))

Penelope είπε...

Απίστευτο και όμως αληθινό!
Όπως όλα τα παραμύθια είχε και αυτό τέλος.

Ποιο τέλος να μας επιφυλάσσει άραγε το «παραμύθι» και το «κυνήγι των μαγισσών» βλέπε «κερδοσκόπων» για την πορεία της χώρας στην οικονομία, για να μην πω σε όλα τα επίπεδα;

Με κάνετε και γέλασα όμως Navarino με τις εικόνες των αγροτών να χτυπούν τα κεφάλια τους πάνω στις ρόδες των τρακτέρ και των λαϊκατζήδων που αναποδογυρίζουν τους πάγκους με τις πραμάτειες τους :-))

crispy είπε...

Καλημέρα. Έχω την εντύπωση ότι το κείμενό σας δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα! Πολύ βαριά πήραμε ως έθνος την είδηση για ΤΟ διαζύγιο! Όπου πάω , όπου σταθώ μόνο για ΤΟ διαζύγιο ακούω .Χθες στη λαϊκή ΤΟ διαζύγιο ήταν το μείζον θέμα συζήτησης ανάμεσα στους μανάβηδες (την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η υπουργός Γεωργίας)!

Unknown είπε...

Τέτοιοι είμαστε τέτοια μας αξίζουν!Στο κύτταρο του Έλληνα είναι όλα αυτά!θυμάσαι τι εγινε με τον Σεργιανόπουλο,δεν σεβάστηκαν τίποτα ακόμα και μετα θάνατον.Έπρεπε να μάθει όλος ο κόσμος τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και όλα τα υπόλοιπα!δεν ντρεπόμαστε λέω γω,αλλά και η Μενεγάκη πολύ "έξυπνη" να πως τσιμπάς νούμερα..

lagarto είπε...

δεν ξερω για σας, αλλά εγώ κατάλαβα γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω!και παρατήρησα επίσης και τους συμφοιτητές ότι δεν μπορούσαν να γράψουν στη χθεσινή εξέταση!νομίζω ότι ο χωρισμός αυτός μας στοίχισε ακριβα...τι να πω...
έχω μείνει άφωνη...

ΥΓ:πραγματικά μας τα έχουν κάνει, μην πω τώρα!!!!έλεος!

ippoliti_ippoliti είπε...

καλέ μου Navarino, καλησπέρα. Εξαιρετική ιδέα η ανάρτηση, γλυκόπικρη γεύση. Γλαφυρότατες και πολύ μου άρεσαν οι εικόνες που περιέγραψες με την απόγνωση που έπιασε τις παραγωγικές τάξεις με αυτό το διαζύγιο.
Σου εύχομαι ένα καλό καλό βράδυ

the monkeys είπε...

Άσεεεεε. Λες για αυτό το λόγο αυτήν την περίοδο όλο χαζεύω και δεν διαβάζω...και μάλιστα έχω παρατηρήσει και έναν ψιλοεκνευρισμό. Λες να φταίει αυτό?! Με προβλημάτισες τώρα :P.

Υ.Γ. Μας έκλεψες το θέμα γκρρρρ :P (αλλά δεν πειράζει εμείς τα παρεξηγημένα μονκάκια σε συγχωρούμε) :)

navarino-s είπε...

@Μανος
Ήδη γιατρέ η πρώτη κρούση έγινε από συνεργάτη μας και είσαι πρώτος
στη λίστα!

navarino-s είπε...

@Blackened
Κάθε που βάζω τηλεοπτικό ποστ ξέρω ότι επιτελώ και επιμορφωτικό έργο, ενημερώνοντας εσένα τη cynical και το βρομιστεράκι που απέχετε από τη μικρή οθόνη!!!!

navarino-s είπε...

@katerina μου αυτό το "τεώπουλο" είναι και γαμώ τις λέξεις! με ξετρέλανε!

navarino-s είπε...

@cook
Μα τι θα μένανε στο δρόμο τα παιδιά!

Γειά σου cookίτσα μου πολλά φιλιά!

navarino-s είπε...

@cynical
Χάλασε βέβαια και ευτυχώς που όπως έγραψα στον blackened, είμαι εδώ για να σας περιγράφω τις τελευταίες μέρες της ...Πομπηίας!!!

navarino-s είπε...

@Greek Rider
Είδες που έχουμε και αυτή την ...κρίση;

navarino-s είπε...

@3-point
Αισιοδοξία λοιπόν!

navarino-s είπε...

@Kameleon
Αφού σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια με μεγάλη λύπη μου σου ανακοινώνω ότι έπεσαι του ...Μάνου!
Αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά τι μπορεί να γίνει;

navarino-s είπε...

@big mama
Όχι παίζουμε!

navarino-s είπε...

@Penelope
Είναι τόσο βαρειά τα πράγματα που φτάσαμε πια στην άκρη και από εκεί στο σαρκασμό!

navarino-s είπε...

@Crispy
Δυστυχώς είναι τέτοια η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που αν γυριζόταν σε ντοκυμαντέρ θα εθεωρείτο σαβ σουρεαλιστική ταινία ...μυθοπλασίας!

navarino-s είπε...

@Mr Arvulas
Αυτή την απελπισία προσπαθώ να προσπεράσω με το χιούμορ!

navarino-s είπε...

@lagartaki
Και να φανταστείς ότι κάποια στιγμή σκέφτηκα εσένα και τα μονκάκια και είπα μετά τους λαϊκατζήδες να βάλω και κάτι για την εξεταστική!

navarino-s είπε...

@ippoliti μου ΄σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Καλό βράδυ!

navarino-s είπε...

@monkakia
Το ίδιο έπαθε και το lagartaki!

ΥΓ: Το ήξερα εγώ ότι αυτά τα δεντρόβια καθαρματάκια έχουν καλά αισθήματα στην καρδούλα τους!

the monkeys είπε...

χαχαχαχα.πες τα ναβαρίνο μας!!!
κάποια στιγμή πραγματικά πίστεψα ότι ο Παπανδρέου παράλεσε την Μενεγάκη να χωρίσει για να ξεχάσουμε όλοι την οικονομική κρίση και τα κακά μας χάλια και να ασχολούμασετ με αυτό!Γιατί πραγματικά από τότε που χώρισε δν εχω ξανακούσει για κρίση!αχαχ
υγ:μονκάκι 2 και λαγκαρτάκι αφήστε τα σάπια και διαβάστε!!Πάρτε παράδειγμα από εμάνα επιτέλους!!άντε πάω βόλτα τα λεμε!αχαχα:P monkey1

navarino-s είπε...

@Monkaki1
"...μονκάκι 2 και λαγκαρτάκι αφήστε τα σάπια και διαβάστε!!Πάρτε παράδειγμα από εμάνα επιτέλους!!άντε πάω βόλτα τα λεμε!"
Aν εκμεταλλευτείς ρε κάθαρμα αυτό το ταλέντο σου και γράψεις βιβλίο με τίτλο: "Πηγαίνω βόλτα διαβάζοντας" θα γίνει παγκόσμιο μπεστ σέλερ και θα κολυμπήσεις στο χρήμα!!!