Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Γιωργάκης Μπους & Γιωργάκης Παπανδρέου!!!

     Το κυριότερο κοινό τους γνώρισμα πέραν από το όνομα και την όχι και τόσο υψηλή ευφυΐα που τους διακρίνει, είναι το ότι κατέλαβαν αμφότεροι το υψηλότατο αξίωμα των πατεράδων τους. Δύο πανέξυπνων και πληθωρικών ανθρώπων –ο μπαρμπα Γιώργης μάλιστα έκανε για ένα χρόνο και αρχηγός της CIA- που όπως λέει η επιστήμη της ψυχολογίας μπλοκάρουν συνήθως τους γιούς τους. Τους δημιουργούν συμπλέγματα κατωτερότητας με αποτέλεσμα να αναλώνουν αυτά τα έρημα μετά τη ζωή τους με έναν ανομολόγητο και κρυφό πόθο: στο πως θα ξεπεράσουν τις επιδόσεις των γονέων τους!
     Και αν αυτό γίνεται στα πλαίσια μιας συνήθους κοινωνικής δραστηριότητας, έχει καλώς. Αν όμως γίνεται εντός προεδρικών και πρωθυπουργικών καθηκόντων μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά στον έρημο τον κοσμάκη.
     Για κοιτάξτε τι έπαθαν οι Αμερικάνοι στο Ιράκ: το κατέλαβαν στρατιωτικά, καθαρίσανε το Σαντάμ Χουσεΐν και το επιτελείο του και τώρα φεύγουνε άρον-άρον με 4.000 νεκρούς αφού βούλιαξε η οικονομία τους και είναι έτοιμοι να βγούνε στη ζητιανιά. Γιατί ο Γιωργάκης τους το 2003 θέλησε να κάνει αυτό που δεν έκανε το 1991 ο πατέρας του. Γάτα ο γέρος του, περιορίστηκε τότε στους βομβαρδισμούς γιατί ήξερε πολύ καλά ότι το Ιράκ είναι μια χώρα που δεν μπορείς να την υποτάξεις και από την άλλη μεριά ήταν χρήσιμη η παρουσία του Σαντάμ ως αντίβαρο στο πανίσχυρο και θεοκρατικό Ιράν.
     Όσο για τον δικό μας,  με όλα αυτά τα προχθεσινά περί δημοψηφίσματος, ήθελε να αιφνιδιάσει  τους πάντες με μια τρανταχτή ανατροπή των δεδομένων όπως είχε κάνει το 1986 με την υπαναχώρηση του στην εκλογή του Καραμανλή για την προεδρία ο μακαρίτης ο πατέρας του. Και ενώ τότε αυτή η ιστορία ναι μεν έκανε πάταγο αλλά έπαιξε καθαρά μέσα στο πλαίσιο της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο γιος του τώρα, κόντεψε να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα! Γιατί οι αρκουδοβλαχοσύμβουλοι του είχαν μεσάνυχτα από τις οικονομικές παραμέτρους και τις συνέπειες. Και όταν τον μάλωσαν οι άλλοι στις Κάννες έβαλε την ουρά στα σκέλια, άρχισε να λέει ψέματα σαν μικρό παιδάκι, άλλα στους υπουργούς άλλα στους βουλευτές του, να κρύβει αλήθειες και γεγονότα, να περιφέρεται από εδώ και από εκεί σαν μια αξιολύπητη καρικατούρα! 

4 σχόλια:

vzolotas είπε...

Δεν μπορείς να τον νικήσεις αν δεν τον Θαυμάσεις.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε ότι στον πλανήτη δημιουργήθηκε μια κατάσταση που λέγεται ΕΤΑΙΡΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Αυτή εκφράζεται από μια οικονομική λειτουργία, που λέγεται ΤΕΡΑΤΟΚΟΝΟΜΙΑ.Είναι έξω και πάνω από την γνωστή Μακροκονομία.
Η Τερατοκονομία καθορίζει δραματικά τους όρους λειτουργίας της Μακροκονομίας, της Επιχειρησιακής οικονομίας, της Τοπικής και Οικιακής οικονομίας.

Η Τερατοκονομία, απορροφά όσους από τους πολιτικούς και επιστήμονες μπορούν να την αποκαλύπτουν και τους εντάσσει στο Thing Tank,που είναι το πιό ιχυρό πληροφοριακό εργαλείο που δημιουργήθηκε ποτέ στο κόσμο.
Όλοι οι άλλοι, αφελείς πολιτικοί και επστήμονες,που μένουν απέξω είναι ανίκανοι για αποκαλύψεις.

Ο ΓΑΠ είναι σήμερα το πιό σημαντικό πολιτικό στέλεχος της Τερατοκονομίας, πιό πάνω από Μέρκελ. Ισοδύναμος Ομπάμα.

Ο ΓΑΠ υλοποιεί το δόγμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο ΓΑΠ πιστεύει ότι έτσι υλοποιεί το νεανικό του όνειρο για το Παγκόσμιο Χωριό. ( Το τρίτο κύμα του Τόφλερ).

Ο ΓΑΠ πιστεύει ότι θα δημιουργήσει Ελλάδα προνομιούχα μέσα σε αυτό το παγκόσμιο Χωριό.

Ο ΓΑΠ θεωρεί θεμιτή τη θυσία για αυτό το μεγάλο σκοπό.

Οι πρακτικές του ΓΑΠ εκπορεύονται από το think tank σαν μέρος της παγκόσμιας στρατηγηκής, ΣΟΚ και ΔΕΟΣ.

Αλλά, ας σταματήσω εδώ. Μπορεί χωρίς ανταπόκριση να γίνω τελείως αυθαίρετος.

navarino-s είπε...

@vzolotas
Ρε συ μεγάλε έγραψες! Εκτός από το ότι το σχόλιο σου αποτελεί ένα συναρπαστικό κείμενο μυστηρίου και ίντριγκας μας μαθαίνει και κάποια πράγματα που πολλοί όπως εμένα τα αγνοούν.
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο σου!

Leviathan είπε...

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα με το καρικατούρα...καλημέρα!

navarino-s είπε...

@Leviathan

Να είσαι καλά φίλε μου. Καλησπέρα!