Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μπίστης και Ψαριανός: δυο δίποδα που κάνουνε τις ύαινες πιο συμπαθείς!!!










Δυο εργολάβοι της χυδαιότητας με "προοδευτικό" προσωπείο που αντί να δούνε γύρω τους τα ερείπα και τα συντρίμμια, τα ολέθρια αποτελέσματα της μνημονιακής επέλασης πάνω στα στοιχειώδη δικαιώματα των συμπολιτών τους και στο ελάχιστο δίχτυ κοινωνικής προστασίας της χώρας μας που απέμεινε, έχουν ανακηρύξει τον Σύριζα και τον Τσίπρα ως το απόλυτο κακό και τον ...Αρμαγεδδώνα του μέλλοντος μας. Ο ένας που προσωποποιεί την επιτομή της κομματικής περιπλάνησης: ΚΚΕ > ΣΥΝ >ΠΑΣΟΚ > ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ > ΔΗΜΑΡ, εξεγείρεται και σκίζει τα ιμάτια του γιατί ένα μεγάλο μέρος του Πασόκ μετακομίζει προς τον Σύριζα! Ο άλλος, ο γνωστός μιντιακός ηρεμοχουλιγκάνος ο αρχιτέκτων των ύβρεων της Ορίτζιναλ προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με κορύφωση το σύνθημα για την άτεκνη σύζυγο του, παραδίδει σε ήρεμο ύφος μαθήματα ...ηθικής! Και ενώ στις ύαινες μπορεί να διακρίνει κανείς και κάποια ίχνη ευπρέπειας έτσι που τις βλέπει να περιμένουν στην άκρη υπομονετικά μέχρι να τελειώσουν τα μεγάλα σαρκοβόρα με την κατασπάραξη του θύματος τους για να πάρουν το κάτι τις τους, οι εν λόγω "κύριοι" βάζουν και ένα ... χεράκι στο να ρίξουν κάτω, τα συστημικά θηρία, το θήραμα τους!

14 σχόλια:

eApenanti είπε...

Κάθε σύγκριση με ένα μεμονωμένο ζώο είναι ατυχής.

Τα δύο αυτά ζώα αποτελούν μία εκτροπή του ζωϊκού βασιλείου, ένα λάθος του αν προτιμάτε, μία διαστροφή της.

Τα δύο αυτά ζώα αποτελούν ένα υβρίδιο-γέννημα εργαστηρίων εκτός φύσης με "ολίγη" από όλα τα κτηνώδη, δυσώδη, απεχθή, δολοφονικά, ύπουλα χαρακτηριστικά επιλεγμένων ειδών της χλωρίδας και πανίδας της γής.

Δολοφονικά σαν ύαινες, κτηνώδη σαν τους κροκόδειλους, απεχθή σαν τους χαμαιλέοντες, ύπουλα σαν τις οχιές και ποιός ξέρει τί άλλο.

Καλημέρα σας.

lipiotis είπε...

Προσυπογράφοντας το σχόλιο σου,θέλω να προσθέσω,ότι επιτέλους έπεσαν οι μάσκες.

Ανώνυμος είπε...

Οι μάσκες έχουν πέσει πρό πολλού, τα βρακιά τους πέσαν

Eugenios Sogas είπε...

Για τον μπίστη έχω να πω: ένα Μπίστη αναγνωρίζω και αυτός είναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Όσο για τον άλλον: ο ψαριανός ανήκει στο Αιγαίο, όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά.

navarino-s είπε...

@e-Apenanti
Φίλε μου έγραψες!!! και σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτό καθώς με αυτή σου την ανάλυση της υβριδοζωϊκής τερατουργίας πλουτίζεις και την ανάρτηση μου!

navarino-s είπε...

@lipiotis
Γεια σου Μιχάλη!

navarino-s είπε...

@Ανώνυμος
Σωστός!!!!!!!!!

navarino-s είπε...

@Eugenios Sogas
Γεια σου Ευγένιε!

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

λαμπρό!
εξαιρετικό!
Εύγε!

navarino-s είπε...

@L' Enfant de la Haute Mer
Να είσαι καλά, καλό βόλι!!!!

Blackened είπε...

καλημέρα Ναβαρίνο! Ναταν μόνο αυτοί! Δεν βλέπεις πως μπαίνουν πολλοί προβοκάτορες σε ένα κόμμα και, αφού έχουν κερδίσει εμπιστοσύνη την τελευταία ή σε μια κρίσιμη στιγμή ρίχνουν πισώπλατο μαχαίρωμα. (Χανιάς πχ)

ange-ta είπε...

Πράγματι, έτσι είναι.

Το δυστύχημα είναι ότι δεν είναι οι μόνοι.

Αλλά ο Μπίστης με το χαμόγελο της επιτυχίας πάντα και της κατανόησης - αφού έχει καταπιεί όλη τη σοφία του κόσμου - σπάει ρεκόρ!!!

Τον άλλον δεν τον πολυξέρω, και δεν χάνω κάτι.

Καλή ψήφο Ναυαρίνο - ς μου!

navarino-s είπε...

@Blackened
Βλέπεις το σύστημα χρησιμοποιεί όλα τα μέσα -μεταξύ των οποίων και τέτοια υποκείμενα- γιατί κινδυνεύει να πάθει μεγάλο κάζο.

navarino-s είπε...

@ange-ta
Γεια σου φιλενάδα σε ευχαριστώ για το σχόλιο και σου εύχομαι με τη σειρά μου καλή αντιμνημονιακή (που είναι και πατριωτική)ψήφο!