Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Γελένα Ισιμπάγεβα: το μεγάλο λαμόγιο του στίβου!!!



Εδώ και πολλά χρόνια η κοπέλα αυτή ευτελίζει και τα τελευταία ίχνη του ολυμπιακού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλας που έχουν απομείνει και μάλιστα όχι μόνο χωρίς να τιμωρείται αλλά και να αμείβεται απο πάνω! Εφαρμόζοντας τη χρυσή συνταγή -ενα, ένα πόντο σπάσιμο του παγκόσμιου ρεκόρ- του πρώτου προπονητή της και αρχιλαμόγιου Σεργκέϊ Μπούμκα, έχει αρμέξει τα ταμεία όλων των αθλητικών διοργανώσεων με τα ... 28!!! παγκόσμια ρεκόρ της και έχει βάλει στην άκρη μια μεγάλη μπάζα ρευστού αφού το ... κολπάκι της δεν υπάγεται στις αρμοδιότητες  της Γουάντα για τα αναβολικά και όπως είπε ο αλήστου μνήμης Βουλγαράκης: το νόμιμο είναι και ηθικό! Κάτι που μάλλον πιστεύουν και οι μωράχαβλοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που μεταδίδουν τους αγώνες και στάζει το στόμα τους μέλι όταν μιλάνε για την απατεώνισσα!  

2 σχόλια:

Roadartist είπε...

Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για τον Μπόλτ; Πάντως είναι τραγική η κατάσταση, ποιος θα πάρει την πιο καλή ντόπα!
Με αφήνουν παγερά αδιάφορη οι ολυμπιακοί, θα έπρεπε να ήταν γιορτή του πολιτισμού κ του αληθισμού, μα όλα για το χρήμα, κρίμα.

Penelope είπε...

Φέτος για πρώτη φορά δεν έχω δει ούτε λεπτό Ολυμπιακούς!
Έχω "κόψει" και την τηλεόραση άρκετό καιρό τώρα...

Πάντα αγαπούσα τον στίβο και την κολύμβηση, έχοντας πάρει την "πετριά" από τον πατέρα μου, αλλά αυτό πια δεν είναι αθλητισμός και άμιλλα! Άλλες εποχές και άλλα ήθη.