Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πώς θα είναι η Ελλάδα το 2040 που θα φύγει η Τρόϊκα!!!




1.       Θα έχει πεθάνει  ο Μητσοτάκης

2.       Ο κατώτατος μισθός θα είναι στα 80 ευρώ, η εθνική σύνταξη στα 60, το όριο συνταξιοδότησης στα 75, η πίτσα delivery στο 1 ευρώ και το τυλιχτό με τζατζίκι στα 30 λεπτά.

3.       Ο αριθμός των σχολείων βασικής και μέσης εκπαίδευσης θα έχει περιοριστεί δραματικά από τις απανωτές συνενώσεις με αποτέλεσμα να συρρέουν χιλιάδες μαθητές στα εναπομείναντα από αυτά και στα προαύλια των οποίων κάθε πρωί θα γίνονται κληρώσεις για τους ελάχιστους τυχερούς που θα παρακολουθούν τα μαθήματα της ημέρας. Θα προάγονται στην επόμενη τάξη όσοι πέραν από την επιτυχία στις  εξετάσεις τους θα διαθέτουν και 30 τουλάχιστον τέτοιες ευνοϊκές κληρώσεις. Για τους υπόλοιπους θα ισχύει αυτό που θα γράφουν κάτι τεράστιες ταμπέλες στην είσοδο αυτών των σχολείων και που καθ’ υπόδειξη των τροϊκανών για την αποφυγή ερεθισμού των γονέων θα είναι γραμμένο στα αγγλικά: «cut your neck!».

4.       Στα νοσοκομεία οι συνοδοί των ασθενών θα είναι επιφορτισμένοι και με τη νοσηλεία τους. Θα κάνουν ενέσεις και θα παίρνουν τα σεντόνια στο σπίτι για πλύσιμο. Οι μονάδες εντατικής θεραπείας θα έχουν καταργηθεί προς εξοικονόμηση εξόδων και παντού θα υπάρχουν τεράστιες εικόνες αγίων συνοδευόμενες από τα λόγια: «ο Θεός να βάλει το χέρι του!».

5.       Με συνεχόμενα νομοθετικά διατάγματα που  παρατείνουν τη θητεία της, θα υπάρχει η ίδια τρικομματική κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του ’12 και ο υπέργηρος μπάρμπα Φώτης υποβασταζόμενος και εξερχόμενος του Μαξίμου θα κάνει τις ίδιες δηλώσεις: «η Δημοκρατική Αριστερά είναι κάθετα αντίθετη προς τα προτεινόμενα μέτρα αλλά επειδή είναι κόμμα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης θα τα ψηφίσει για να βοηθήσει τη χώρα». Ο πρωθυπουργός Σαμαράς θα έχει να εμφανιστεί στη Βουλή 7 χρόνια και ο Βενιζέλος θα συνεχίζει να ζητάει ανασχηματισμό.

6.       Ο Σύριζα θα εξακολουθεί να προηγείται της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις κατά μισή εκατοστιαία μονάδα. Ο 65χρονος Τσίπρας θα ζητάει εκλογές και ο υπέργηρος Λαφαζάνης επιστροφή στη δραχμή.

7.       Ο Μιχαλολιάκος για να ξεπεράσει τους σκοπέλους των ευρωπαϊκών οργανισμών θα έχει επινοήσει για τους Χρυσαυγίτες χαιρετισμό με τεντωμένο το χέρι αλλά λυγισμένα προς τα κάτω τα δάχτυλα.

8.       Ο Καμμένος με βραχνή αλλά πιο γερασμένη φωνή θα συνεχίζει να ζητάει τις γερμανικές επανορθώσεις και να καταγγέλλει  δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες.

9.       Ο γηραιός πλέον Κουτσούμπας του ΚΚΕ για λόγους οικονομίας  θα έχει μεταφέρει τα γραφεία του κόμματος στο τριάρι που διαθέτει στην οδό Θεμιστοκλέους η οργάνωση της Αθήνας.

10.   Η ΑΕΚ θα αγωνίζεται ακόμη στη Γ’ Εθνική.

11.   Μαρινέλλα, Βίσση και Πάριος υποβασταζόμενοι θα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Παλλάς και

12.   Κάποιοι ελάχιστοι και γηραιοί πλέον εναπομείναντες «αγανακτισμένοι» του ’11 θα περιφέρονται απέναντι από τον Άγνωστο  φωτογραφούμενοι από κινέζους τουρίστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: