Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Aνοιχτά μαγαζιά την Κυριακή = Ο ασθενής απεβίωσε!!!


 
 
Και αν μιλάνε τώρα μόνο για 7 Κυριακές το χρόνο, πολύ σύντομα το μέτρο θα γενικευτεί. Κάτι που θα σημαίνει πως σαν κοινωνία σαν έθνος σαν λαός θα έχουμε πει το "τετέλεσται"!  Γιατί παραδίδοντας "τοις κυσί" στα σκυλιά δηλαδή της παγκοσμιοποίησης την αργία της Κυριακής,  αυτό το έσχατο  σημείο αμύνης της πολιτισμικής μας κληρονομιάς απέναντι στους εισβολείς, θα έχουμε υπογράψει με τα ίδια μας τα χέρια τη ληξιαρχική πράξη θανάτου μας. Και εσείς χαζοχαρούμενοι συμπολίτες μας που έχετε στο μυαλό σκατά και βγαίνετε στα μαρκούτσια των καναλιών και δηλώνετε τη χαρά σας που θα πηγαίνετε τις Κυριακές στα μαγαζιά για να ψωνίζετε είστε άξιοι της μοίρας σας και της κακομοιριάς σας. Γιατί ξεχνάτε τον πολιτισμό μας μέσα στο οποίο μεγαλώσατε εσείς και ο γονείς σας που λέει ότι Κυριακή ίσον σχόλη αργία εκκλησιασμός περίσκεψη χαλάρωση ψητό στο φούρνο διάβασμα παιχνίδι εκδρομή στα βουνά και στις θάλασσες πεζοπορία ψάρεμα ορειβασία κεράσματα στο καφενείο και ποδόσφαιρο. Ας υπερασπιτούμε, επιτέλους, κάτι από αυτά που βρήκαμε ρε μαλάκες! 

2 σχόλια:

Roadartist είπε...

Λεφτά δεν υπάρχουν! Έκλεισε ο Φωκάς, έκλεισαν τα Sprider stores, όλη η αγορά ένα λουκέτο και ο τρόπος τόνωσης της είναι να είναι ανοικτά τα μαγαζιά και τις Κυριακές; Ανοησίες......

navarino-s είπε...

@Roadartist
Τι να πουμε αρτίστα μου! Βλέπεις που έκτροχιάστηκα τελείως γιατί αυτά είνα θέματα του πολιτισμού μας και με ενοχλούνε πολύ!
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο.
Καλό βράδυ!